Szerintetek is szomorú hogy 20 évesen meghal valaki?
Hogy írhattok ilyeneket?
Fiatalok szeretnek mindent kipróbálni. Már az is bűn hogy ők éltek, szórakoztak?
"Nagyon nem mindegy hogy ha valaki öregen hal meg vagy nagyon fiatalon."
Majd erre az agyalágyult mondatodra gondoljál vissza akkor, amikor már végig küzdötted az életedet és végre meg van mindened amit akartál.
Majd felsóhajtasz, hogy van házam, pénzem, nyaralóm, legújabb autócsodám, most már itt az ideje, hogy végre meghaljak.
Igen, pontosan 70 éves korom körül ideje lesz meghalnom,hisz már kiéltem magam,elértem a céljaimat,elértem sok mindent,és küzdöttem.Egy fiatalnak viszont egyátalán nem kéne meghalnia.Miért nem kaphat lehetőséget hogy éljen?Miért akarjátok elvenni az életet egy fiataltól?
Kérdező, ne gondold, hogy a 70 év körüliek jó része halni készül, és nem gondolják azt sem, hogy már mindent elértek amit akartak. A környékünkön ebben a korban még erejük teljében vannak jórészt, el is foglalják magukat, vannak kisebb- nagyobb céljaik, az unokáikkal is jól megvannak, és szeretnék látni, hogy azok felnőnek. Buszon is gyakran látok ilyen idősekből álló csoportokot, és néha "rosszabbak", mint a kisiskolások, mármint olyan értelemben, hogy hangoskodnak, ugratják egymást, viccelődnek, bolondoznak stb.
Nem tudom mennyi idős vagy, de szerintem ezt egész másképp fogod gondolni, ha eléred azt a kort, hisz annak is meglehetnek a maga szépségei, ha nem betegen, és magányosan kell azt a kort megélni.
Valóban szomorú,de szerintem ezt mindenki így gondolja.
Viszont ha nem lenne elhalálozás, akkor már valószínű kipusztult volna az emberiség a tömegnyomor miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!