Ti is szomorúak vagytok?
Lehet, hogy csak egy kamu hír. Nem biztos, hogy meghalt, csak néhány unatkozó barom kitalálta, hogy fájdalmat okozzanak másoknak.
De ha meghalt, akkor nagyon sajnálom.
én nem vagyok szomorú, nem is hallottam róla, a rap műfaj soha nem érdekelt
de ez a fajta "oltsuk a másikat, és mutassuk meg mekkora faxunk van" rappek elég szarok, remélem ő nem ennyire béna volt, hogy ennyire futotta tőle
egy ember halála nem tragédia, meghalnak emberek, de nem arra kell emlékezni és sajnálni, hanem arra amit hátrahagyott és ha az érték számodra, akkor annak örülj
nem kell negatívan látni a halált, egy természetes dolog
Na ja, meghalt szerencsétlen. Nem nagyon tudok szomorú lenni, mikor a pasi elvileg kést szorított az ex barátnője nyakához, megverte, megrugdosta, és azzal fenyegette, hogy kivágja a nyelvét, egy másik barátnőjét fojtogatta, aztán amikor a jó ég sem tudja hogy melyik exe bejelentette, hogy terhes tőle, megverte, és megfenyegette, hogy megöli a nőt is és a meg nem született gyereket is.
Szerintem jobb helyen van a pokolban, mint itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!