Ti is szomorúak vagytok?
A kocsijában ülve lelőtték Miamiban.
Ha igaz, amit az exeivel művelt, nem tudom sajnálni.
Várható volt, hogy valamelyik nőnek az ismerőse (szerintem biztos az volt az elkövető) elégtételt fog tenni.
De amugy nem érdekes nektek hogy azt aki valami jót akar tenni pl adományozni azt egyböl megölik.
John Lennon is Bob Marleyt is megölték mert állandóan az elfogadásról szeretetröl meg hasonlókról énekeltek.
Nem lettunk vele kevesebben. Kis tömeg kutya,unalmas fos zenékkel.
Sokkal több jobb ember hal meg naponta
#13 Nem tudom hogy érdekes-e, gyakorlatilag nincs olyan híresség aki ne állni ki publikusan valami nemes ügy mellett, és ne adományozna, viszont ezt az embert nem nagyon tenném meg a béke helytartójává.
idióta. Miért is érdemelte meg?
Mert x bekamuzott valamit?
Az erőszak SOHA nem megoldás. Igaz ez a verésre meg a lelövésre is.
Látszott a srácon már a zenéi miatt is hogy egy agresszív állat, börtönben is volt.
Ettől függetlenül szomorú hogy meghalt, de ne akarjunk már belőle egy mártírt meg legendát csinálni, a zenéi átlagosak voltak, a szövegei elképesztően repetatívak, és emberileg sem volt a toppon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!