Csak én érzem úgy, hogy a tizenéves t a k ny o s youtuberekből nem lesz sose normális munkaerő?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok hogy ha netalán tán megfordulna a fejükben hogy normális munkát üzzenek, és jelentkeznek valahova bárki jó nevü vállalkozó, cég felveszi őket egy állasra?
Megkérdezik hol dolgozott eddig?
Hát én Youtuber vagyok, sehol.
Ez az egész egy lébecolás, mivel nem rendes munka ezért adót nem fizetnek be, csak kivesznek az államból akár egy egész életen át.
Elítélen ezeket a videósokat, ha mellette lesz normális munkájuk akkor megbékélek velük.
Vélemény?
2018. szept. 13. 22:02
21/24 A kérdező kommentje:
Épp ezaz hogy teljesen behülyítik a kisebb gyerekeket.
2018. szept. 15. 11:28
22/24 anonim válasza:
Akik csak ebből élnek azok rendszerint vállalkozók szóval igenis adóznak.
Hogy mi lesz velük később azt én sem tudom. Én is a tv-re tippelek.
23/24 A kérdező kommentje:
Adóznak mi...
A 16 éves c s i t r i k hogy adóznak, nem lehetnek vállalkozók.
2018. okt. 9. 18:15
24/24 anonim válasza:
Évi 600 ezer alatti jövedelem nem adóköteles, és kötve hiszem, hogy akár csak a felét is meg lehetne keresni Májnkreft meg Call of Vérpistike videókkal, amiben tömény anyázáson kívül más nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!