Csak én érzem úgy, hogy a tizenéves t a k ny o s
youtuberekből nem lesz sose normális munkaerő?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok hogy ha netalán tán megfordulna a fejükben hogy normális munkát üzzenek, és jelentkeznek valahova bárki jó nevü vállalkozó, cég felveszi őket egy állasra?
Megkérdezik hol dolgozott eddig?
Hát én Youtuber vagyok, sehol.
Ez az egész egy lébecolás, mivel nem rendes munka ezért adót nem fizetnek be, csak kivesznek az államból akár egy egész életen át.
Elítélen ezeket a videósokat, ha mellette lesz normális munkájuk akkor megbékélek velük.
Magyarországon kevesek tudnak ilyenekből hivatásszerűen megélni. Azzal, hogy valakit néznek pár ezren és néha felkérnek, hogy reklámozzon valami sminkcuccot, nem lesz világsztár. Ezek a fiatalon általában tanulnak, vagy dolgoznak is emellett, lehetetlen lenne finanszírozni bármit is abból a pár forintból, ami összejönne ebből.
2018. szept. 13. 22:57
12/24 anonim válasza:
Ez a kérdés olyan, mintha a 80 éves, enyhén begyöpösödött, borvirágos orrú Jóska bácsi írta volna ki, aki nem sokat tud a világról, de azt igen, hogy utálja ezeket a maji fijatalokat.
2018. szept. 13. 23:30
13/24 anonim válasza:
#12, ügyelj arra, hogy ne pampogjál túlságosan sokat, és inkább jobban olvasd el a kérdés kifejtését. A Kérdező azt nehezményezi, hogy nincsenek igazán igényes, értéket mutató, hasznos csatornák, amiket tapasztalt, jó videósok vezetnének. Ilyenből kellene minél több! Az viszont probléma, hogy a több tucat idióta kis tini feltölt egy rakás Májnkreft meg Call of Vérpistike videót, ami tartalmaz 4-5 perc kommentár nélküli játékot, esetleg jókora vaskos káromkodásokat, ami egy kocsislegénynek is a becsületére válna, és esze ágában sincs fejlődni, művelődni, hanem azt várja, hogy majd a munkásságát forintosítani tudja. Lehet én vagyok a hülye, de a 80 éves Jóska bácsit még mindig többre becsülöm a borvirágos orcájával, mint ezeket.
2018. szept. 13. 23:32
14/24 anonim válasza:
Jól beszéltél!
üdv.: Jóska bácsi
2018. szept. 14. 05:45
15/24 anonim válasza:
Jelenleg én is úgy látom, hogy "nem lesz sose normális munkaerő" belőlük, de van egy érzésem, hogy ennek a dolognak is ki kell forrnia, tehát most egy felfutási/kialakulási fázisban van/lehet ez az egész.
Pozitív hozadéka, hogy a mostani, trendi műszaki kütyüket megtanulják legalább profin kezelni, ha e mentén képesek tanulni még rá, akkor talán lehet belőlük valaki.
2018. szept. 14. 06:56
16/24 anonim válasza:
Sajnos ez a "youtuber" dolog rossz irányba ment el. Van egy 11 éves fiam és mint az isten úgy gondol az ilyen emberekre. Jelenleg sajt32, gery és uborcraft a menő, képes lett volna sajt32 es nyakkendőt felvenni évnyitóra. Csak ilyen mintás tanszerei vannak, ezekről tud beszélni más nem is létezik. Belefáradtam hogy más felé tereljem a gondolatait. Iskolában is ezt nyomják, barátai is, unokatesók is. Hihetetlen mennyire képesek manipulálni a gyerekeket.
2018. szept. 14. 15:00
17/24 anonim válasza:
Utolsó, nekem a 11 éves unokahúgom van oda ezekért, ha látja, hogy pl. sajt32 feltett egy új videót, már megáll az élet és rohan a géphez megnézni. Meg volt valami videós találkozón is, ahol valamelyik másik videós gyerek csinált egy nagy slime-ot és ő is kapott belőle egy kis darabbal és úgy őrizgeti az azóta már kiszikkadt slime-ot, mint valami relikviát. A szülinapjára is valamelyik videós pulcsiját akarja megrendeltetni az anyjával..
2018. szept. 14. 15:09
18/24 anonim válasza:
Én Herbyre leszek kiváncsi (de nem kivánom ezt neki) az muterja meg hal, akkor szerintem utcán fog csövezni.
2018. szept. 14. 18:45
19/24 anonim válasza:
Herby abszolút nem jó videós, Dancsóval vagy freddyD-vel összehasonlítva ő nem is létezik.
Pewdiepie pedig a beszólásával sikeresen kicsinálta a karrierjét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!