Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megsértek valakit azzal, ha...

Megsértek valakit azzal, ha megkínál valamiből, és nem fogadom el?

Figyelt kérdés
Például megkínál valaki ha felbont egy chips-et vagy akármi mást. Megkínálnak belőle, de nem fogadom el, nem veszek. Ezzel megsértem a másikat? Szerintetek kínos?
2018. szept. 11. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezen senki nem szokott meg sèrtődni. Hisz ahogy írták ez inkább egy gesztus a kérdezett felé. Sokszor csak az udvariasság miatt kérdezem meg én is. Bár van egy ember aki már kezdi betölteni azt a bizonyos poharat. Páromnak van egy felnőtt fia. Ha ő eljön hozzánk,sosem jó neki amit aznap főztem,vagy ő akkor épp más üdítőt kíván. Ilyenkor,csakhogy ne érezze azt hogy el van hanyagolva mert azért hiába 23 éves,eléggé gyerekes a viselkedése,készítek neki azt amit kíván,ki is rakom elé,és akkor fogja magát,elkezd búcsúzkodnu,és elmegy. Na ilyenen ha többször eljátszák,megsértődök.
2018. szept. 11. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Én csak örülök, ha nekem több marad. :D
2018. szept. 11. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Nemkínos, én sem fogadok el dolgokat, mindig néznek is, kárdezgetnek is, de nem érdekel.
2018. szept. 11. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!