Szerinted mennyire vagy tudatában, hogy mit csinálsz ma? Ki vagy ebben a kesze-kusza világban? Jó annak lenni aki lettél?
Huhaa, egy érdekes kérdés.
1; Leginkább fogalmam sincs arról hogy mit fogok csinálni egy adott napom, viszont vagy egy bizonyos bevett járás amik közül választhatok. Értsd, álltalában ugyan azokat a dolgokat csinálom csak más sorrendben és más lesz a végkifejlett.
2; Szerintem egyben vagyok mindenki és senki is. Van akinek nélkülözhetetlen és pótolhatatlan vagyok, de pl a szomszéd mami pont telibe letojná ha elpatkolnék. Mindezek mellet ha egy ismert ember lennék 100-200 év múlva valószínűleg akkor is elfelejtenének. De mit érek vele ha ismernek, ha egyszer már úgyis halott vagyok, nem?
3; Jó kérdés, őszintén szólva fogalmam sincs hogy ki lettem, csak azt tudom hogy ki voltam. Jelenleg úgy érzem beleragadtam valamibe és már nem is küzdök. Mi a rosszabb? Ha megpróbálok kimászni és valószínűleg megfulladok közben vagy az ha beletörődök? Egyszóval igen is-meg nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!