Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted mennyire vagy...

Szerinted mennyire vagy tudatában, hogy mit csinálsz ma? Ki vagy ebben a kesze-kusza világban? Jó annak lenni aki lettél?

Figyelt kérdés
Majd én is leírom.
2018. aug. 27. 11:07
 1/5 Umaku ***** válasza:

Huhaa, egy érdekes kérdés.

1; Leginkább fogalmam sincs arról hogy mit fogok csinálni egy adott napom, viszont vagy egy bizonyos bevett járás amik közül választhatok. Értsd, álltalában ugyan azokat a dolgokat csinálom csak más sorrendben és más lesz a végkifejlett.

2; Szerintem egyben vagyok mindenki és senki is. Van akinek nélkülözhetetlen és pótolhatatlan vagyok, de pl a szomszéd mami pont telibe letojná ha elpatkolnék. Mindezek mellet ha egy ismert ember lennék 100-200 év múlva valószínűleg akkor is elfelejtenének. De mit érek vele ha ismernek, ha egyszer már úgyis halott vagyok, nem?

3; Jó kérdés, őszintén szólva fogalmam sincs hogy ki lettem, csak azt tudom hogy ki voltam. Jelenleg úgy érzem beleragadtam valamibe és már nem is küzdök. Mi a rosszabb? Ha megpróbálok kimászni és valószínűleg megfulladok közben vagy az ha beletörődök? Egyszóval igen is-meg nem is.

2018. aug. 27. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
1, Hiába gondolom ki előre, hogy mit szeretnék csinálni, van, amikor gellert kap a dolog, de van, amikor simán teljesítem azt. Igazából csak egy világban élek a semminek, legalábbis ezt érzem; 2, Egy senki sem vagyok ebben a világban; 3, Egyáltalán nem jó se annak lennem, aki vagyok, se maga az életem. Szívesebben lennék inkább valamilyen állat.
2018. aug. 27. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem szoktam drogozni, meg ilyen szerekkel élni, ezért eléggé magamnál szoktam lenni mindig, tudatában vagyok annak, hogy mit cselekszem.
2018. aug. 27. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Általàban irreális elvárásaim vannak arról,hogy mennyi dolgot kellene megcsinálnom egy nap,és gyakran ostorozom magam mert nem sikerül.Ez néha már nem egészséges,mert kreatív
2018. aug. 27. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Folytatom:mert kreatív elfoglaltságaim vannak amik mindig nagyszabású tervek és sokszor időben ütik egymást ami teljesen leblokkol és van,hogy emiatt semmivel sem törődöm.Jelenleg én egy olyan személyiség vagyok aki sosem látja hogy még gyerek csak akkor amikor szintet lép az előző önmagához képest.Szigorú vagyok magamhoz sokat várok ezért sosem jó az az intellektus az a test az a kisugárzás amiben vagyok.De legalább fejlődök,igaz nagyon lassan.
2018. aug. 27. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!