Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi van justvidmannal?

Mi van justvidmannal?

Figyelt kérdés
Face-ra nagyon nagyon régen posztolt és nincs más jel róla.Tud valaki valamit?

2018. aug. 26. 22:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
94%
Légyszi fejezzétek már be, ezt már rossz olvasni. Miért kell a másikat provokálni :((( (Költői!)
2018. aug. 27. 19:39
 52/69 anonim ***** válasza:
44%

19:39

Egyetértek.

2018. aug. 27. 19:40
 53/69 anonim ***** válasza:
100%
Én csak remélem, hogy JustVidman hamarosan teljesen felépül. :) Nem tudom hányszor néztem újra az összes videóját, de hiányzik a friss tartalom. Persze, ha az egészsége a tét, akkor lemondok a videóiról. Az egészség a legfontosabb.
2018. aug. 27. 19:42
 54/69 anonim ***** válasza:
83%

Xd 49%-os neked súlyos problémáid vannak. Sajnálunk egy beteg embert te meg belekötsz.

Attól hogy te nem értékeled amit képvisel, mi miért ne tehetnénk? És ha gyerekkorában népszerű volt és valóban semmire valóak lennének a videói attól mi miért ne sajnálhatnánk? Hallasz egy beteg emberről és belerúgsz mégegyszer, csak mert ő híresebb?

Mint említetted pszichés problémáid vannak. Szerintem is pszichológusra lenne szükséged.

2018. aug. 27. 21:32
 55/69 anonim ***** válasza:
0%

21:32

Remélem, egészséges lesz. Nem rúgtam bele. Nagyon vak lehetsz, ha így látod, és egyáltalán eszedbe jut ez a pszichés kifejezés a helyzet jellemzésére.

Az indulatok felkorbácsolásával egy szégyenteljes tettet hajtottál végre. Nem voltál képes hallgatni, magadban tartani véleményedet. Szebb hely lenne ez a világ, ha a hozzád hasonló kötekedők vissza tudnák fogni magukat, és pozitívabban viselnék az ellenkező véleményt, illetve a kritikát. Rájönnének, hogy a másik félnek is lehet igaza. Elsőre valami egyebet szándékoztam írni a világ tisztaságával kapcsolatban, csak mellékesen megjegyzem.

És ha csak egy orrcisztája volt? Mi az? Semmi ahhoz képest, amilyen (különféle) problémák jelentkeztek és jelentkeznek rendszeresen nálam, mégsem posztolok ki a Facebook-ra mindenféle sirámot.

A pszichiáterek sz*rt sem érnek. Ha valakinek, akkor nekem volt bőven alkalmam megtapasztalni a kezelések képzelt hatékonyságát, és a gyógyszerek mellékhatásait. Rengeteg év és számtalan "szakember" állt rendelkezésemre ezen "örömök" megélésére. Erről ennyit.

Én is sajnálom a (további) beteg embereket, de az igazságtalanul bántottakat és számkivetetteket még inkább. Mindhárom csoport tagjai sorstársaim.

2018. aug. 28. 01:00
 56/69 A kérdező kommentje:
Heló áljatok le!!Justvidman nem sajnáltatja magát hanem híreket ad állapotáról mert mindenki azt kérte tőle!!!!
2018. aug. 28. 09:10
 57/69 anonim ***** válasza:
89%

Hol vagy te számkivetett és igazságtalanul kezelt?

Mert érted nem aggódunk? Bocsánat, mielőtt ideírtál a létezésedről se tudtam, ettől függetlenül gyógyulást kívánok.

Érted is biztos aggódnak, JustVidman-ért többen, hiszen többen ismerik, többen szeretik, és sok embert vidított fel munkásságával.

JustVidman azért írt az állapotáról, mert a rajongói érdeklődtek felőle.

2018. aug. 28. 09:18
 58/69 anonim ***** válasza:
18%

Kedves kérdező!

Teljes mértékben egyetértek veled. Tegnap 19:40-kor lezártnak tekintettem ezt a témát, és úgy tűnt, mindenki megnyugodott, amikor is 21:32-kor nem bírt magával az egyik felhasználó, és folytatta tovább fröcsögését.

09:18

Fogalmad sincs az életemről, te semmirekellő. Máskülönben a szívedhez kapnál, és térdre rogyva a bocsánatomért esedeznél, gyakori kérdéses társaiddal egyetemben.

Te is belém rúgtál (visszatérve), amikor a kérdésemre a következő választ adtad: "Mert te menthetetlenül orvosi eset vagy ezzel az attitűddel." Ahelyett, hogy valami kedvesebbel hozakodtál volna elő.

Nem fontos, de vicces, és rátok nézve sajnálatos, hogy 68%-al indítottam első válaszomkor, jelenleg pedig 37-nél tartok. Úgy látszik, itt a minél alacsonyabb értékelés számít megtiszteltetésnek. Örülök eme ténynek, miért is sajnálkoznék? Az viszont bizonyos, hogy 2010-ben másként mentek itt a dolgok, nehezebben változtak a számok. Ahogy az is, bizony, volt nekem is többmilliós nézettségű videóm (és két néhány-százezres is), de a paranoiám miatt kénytelen voltam letörölni, eldobni magamtól a népszerűséget. Vajon hány videós lenne erre képes?

2018. aug. 28. 11:32
 59/69 anonim ***** válasza:

Az idézetet az állapotodról nem én írtam, nézd a százalékokat.

Nem kívánok neked rosszat, gyógyulj meg.

Én szimplán kérdőre vontalak, hogy milyen alapon kicsinyíted le más sikereit.

Te kezdted, amikor ideírtad, hogy milyen alapon magasztaljuk (nevetséges kifejezés) a betegsége miatt (nem emiatt, btw).

2018. aug. 28. 11:43
 60/69 anonim ***** válasza:
9%

11:43

Köszönöm jókívánságodat! Én is minden jót kívánok neked.

Ami a kezdést illeti, elmondtam, hogy kivételesen úgy döntöttem, leírom felgyülemlett ingerültséggel teli véleményemet.

2018. aug. 28. 11:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!