Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi van justvidmannal?

Mi van justvidmannal?

Figyelt kérdés
Face-ra nagyon nagyon régen posztolt és nincs más jel róla.Tud valaki valamit?

2018. aug. 26. 22:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
100%
10# Az jó, majd nekem is kéne csinálni párat.
2018. aug. 26. 22:49
 12/69 anonim ***** válasza:
0%

22:45

Nem Ő ellenszenves, hanem az iránta táplált rajongás. És például az, hogy sokak számára minimális erőfeszítéssel is megadatik a nép szeretete, gyerekkoruktól kezdve nagy rajongótábor veszi körül személyüket, és ilyenkor gyakran a felszínes értékek kerülnek túlsúlyba a mélyebb érzések kárára.

2018. aug. 26. 22:54
 13/69 anonim ***** válasza:
98%

Hallod haver te olyan szinten savanyú lehetsz,hogy a citrom is megirigyelne.

Az az ember mókát hozott a szomorú napjaimba,összehozott olyan beszélgetéseket amik jól szórakoztattak és megteremtették a kellemes légkört.

Nem azért szeretik,mert "gyerekkorától milyen faca emberke",hanem mert van benne annyi humor és kreativitás,hogy lekösse és felszabadítsa az embert.

Igen,ő egy olyan tehetséges videós akiért érdemes aggódni. Nem tudom miért faj ez neked.

2018. aug. 26. 22:59
 14/69 anonim ***** válasza:
95%
Ha ekkora tudatos matyi vagy, nézz olyat amit te szeretsz, ott osszad az észt... Mi ez a világ hogy már abba is belekötnek hogy aggódsz egy emberért??
2018. aug. 26. 23:04
 15/69 anonim ***** válasza:
95%

"Nem Ő ellenszenves, hanem az iránta táplált rajongás. És például az, hogy sokak számára minimális erőfeszítéssel is megadatik a nép szeretete, gyerekkoruktól kezdve nagy rajongótábor veszi körül személyüket, és ilyenkor gyakran a felszínes értékek kerülnek túlsúlyba a mélyebb érzések kárára."

Pffú basszki és az a te értékrendedben milyen már hogy az ilyen emberek és a rajongótábora érdekelnek téged? Mert a civilizált ember amit nem tart magához méltónak azt ignorálja.

2018. aug. 26. 23:07
 16/69 anonim ***** válasza:
3%

Kedves 22:59-es válaszoló.

Igazán örülök, hogy pozitív irányú változást hozott életedbe, amelynek részletei bizonyára és természetesen ismeretlenek számomra. :) Jó egészséget kívánok.

23:04 és 07

Soha, ismétlem soha nem okozott problémát a másokért való aggodalom. Az élet kiegyenlítetlensége, igazságtalansága, és a mindezen tényezőkből kiinduló megítélésbeli eltérések a zavaróak lényemnek.

2018. aug. 26. 23:19
 17/69 anonim ***** válasza:
95%

Az élet igazságtalan de szerintem ezt már nem elfogadni gáz. Gondolj bele, mennyi király dolgot csinálhattál volna az idő alatt, mialatt ezzel foglalkozol. Nekem kifejezetten szar gyerekkorom vol túl sok szeretetet nem kaptam, küllemre se vagyok szép és -10 es szemem van. Mégis tökre örülök az életemnek, és nem kezdek el köpködni ha valaki jobb sorsú nálam és még szeretik is. Nem vagyok mátír. Ez nem egészséges mentalitás

Üdv, 2,10,14,15ös válaszoló

2018. aug. 26. 23:31
 18/69 anonim ***** válasza:
2%

Kedves 23:31

Igazad van. Számomra viszont az élet megélése távolról sem jelenti ugyanazt, mint talán a legtöbb ember szemében, akik például vad bulizásokban, lerészegedésekben, hangoskodásokban, sz***alitásban, ronda beszédben találják meg azt a bizonyos pluszt. Sőt (mindezen felül), kijelenthetem, időnként a fájdalom, a szenvedés és a gyűlölet a mozgatórugóm, melyekről persze tudom, hogy nem a helyes útirányt jelölik, és szerencsére, gyakorta letérek róluk. (Legtöbbször szinte fel sem megyek.)

2018. aug. 26. 23:50
 19/69 anonim ***** válasza:
100%

Én nem drogozok, iszok, ritkán káromkodok stb, mégis JustVidman-t egy jó, vicces, tehetséges videósnak tartom. Mert az.

És mivel ezek mellett nem rossz ember, én gyógyulást kívánok neki.

Miért igazságtalanság az, hogy aggódok valakiért, aki többször mosolyt csalt az arcomra?

Nem az a baj esetleg, hogy ő sikeres, és aggódnak érte, míg érted nem? Erre a válasz, hogy tegyél te is olyan életért, mint az övé.

2018. aug. 27. 09:56
 20/69 anonim ***** válasza:
6%

09:56

Jó egészséget kívánok a szóban forgó videósnak, és neked is.

Tegyek érte? Vajon milyen mértékű erőfeszítéseket tett sikere érdekében JustVidman, és sok egyéb "híresség"? Kétlem, hogy kivétel nélkül vért izzadtak volna. Vannak emberek, akiket mindig is körülvett a hírnév, "haverok", stb. Sok ilyet ismerek, és úgy gondolom, a YouTuberek között is inkább jellemzőbb a hasonló "háttér", még ha viszonylagosan gyakorinak is számítanak a kivételek.

2018. aug. 27. 16:11
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!