Mit gondoltok, nem lenne jobb mindenkinek ha nem letezne?
En is tul sokszor nyomkodom, valodi fuggo vagyok csakugy mint olyan sokan masok, talan foleg a fiatalok akiknek pont mast kellene csinalni a telefonozas helyett... ha egy csettintessel eltorolhetnem ezt a technologiat en megtennem. Szeretem az internetet is, 20 eve hasznalom de ezt is eltuntetnem. Mit gondoltok errol?
Itt te vagy az egyetlen aki értelmetlenül hőbörög,mint valami 5 éves aki elhagyta a plüssmajmát.
Nem csoda,ha semmi értelmesre nem tudod használni az okostelefont. Te magad sem büszkélkedhetsz túl sok intelligenciával. Javaslom ne hisztizésre használd az oldalt,az sem érdekel senkit,mégis csinálod. Inkább menj es nyomkodd a telefonod más applikacióid. Butítsd az agyad,ahhoz legalább a látottak szerint értesz.
2018. aug. 26. 22:45
12/16 anonim válasza:
Kérdező, neked is ott a lehetőség ésszel használni, miért nem teszed?
2018. aug. 26. 23:12
13/16 anonim válasza:
Nem a technika miatt korcsosulnak el, egyeseket pl. nem nevelnek a szüleik, csak a kezükbe nyomják a technika eme csodáját, mert leköti a gyereket, addig is csendben van, erről sem a kütyü tehet, hanem a hülye szülők, emberi kapcsolat meg nuku, mert a szülő cseszik rá. De ez csak egy a lehetséges okok közül. Nem, továbbra sem az okostelefon a hibás, egyedül az ember.
2018. aug. 26. 23:18
14/16 he84 válasza:
Jobb lenne ha nem hisztiznél, nem támadnál kérdező! Te vázoltad a helyzetet, hogy mit gondolsz és mit tennél. Hozzá kérdezted mit gondolunk erről, akkor pedig vállald a válaszokat és ne sértődj meg! Ha látnád az előnyeit, akkor fel se merült volna benned ez a kérdés a betiltásával együtt. Talán nem követelted, de elég erősen felhoztad a betiltását, mondtad hogy megtennéd, ha tudnád. Ez nagyon önző és meggondolatlan dolog. Ám nem mindenki tiltaná be, aki nem látja előnyeit, hanem normálisan csendben nem használja, ilyen egyszerű. Neked is ezt kéne tenned és nem betiltással jönnöd, hogy te betiltanád azért, mert neked problémáid vannak vele,... És tévedsz, igenis leesett miről írtál, inkább neked nem esett le teljesen, amiről én írtam előzőleg! De nem szeretnék vitát!
2018. aug. 27. 12:28
15/16 anonim válasza:
Szerintem inkább többet kéne használni, de értelmesebb dolgokra is, mint a facebook.
Személyazonosításra az ujjlenyomatolvasón, elsődleges fizetőeszközként, oktatásban, tömegközlekedésben is még van hova fejlődni
2018. aug. 27. 19:04
16/16 anonim válasza:
Valahogy ez az emberi faj nem igazán tudja megérteni, hogy kompromisszumok nélkül nem lehet élni, mindig ha jön valami új dolog, egy milliárd új lehetőséggel, hogy jobbá tegye az életünket, előbb utóbb előkerül pár ilyen nagyszájú zseni, aki azt a maréknyi hátrányt és a saját akaraterejének, intelligenciájának hiányát olyan világrengető gondnak látja, hogy az egyetlen jó megoldásnak a technológia teljes betiltását látja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!