Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít ez az...

Titeket nem idegesít ez az okos telefon mánia?

Figyelt kérdés
mármint minden fiatal fiú lány utcán buszon mindenhol állandóan a telefonját nyomkodja egyszerűen nem tudom elképzelni mit tudnak rajta csinálni. Így pl ismerkedni sem merek nagyon mert ha telefonozik olyan mintha megzavarnám benne. Nekem is van 22 éves fiú vagyok de ha buszon utazom akkor inkább nézelődök utcán sosem telefonoznék inkább élvezem a sétát.Volt egy barátnőm akinek egyik szakítási indoka az volt hogy nem teszünk fel elég képet magunkról most komolyan ezt számít a lányoknak

2017. jún. 16. 17:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
Engem az idegesít aki másokkal foglalkozik, például TE. Irigylem hogy ilyen sok az időd hogy ez idegesít és ezzel foglalkozol. 24F
2017. jún. 16. 17:19
 2/20 A kérdező kommentje:
hát igen annyi időm még akad hogy idegesítsen amikor felbukik a lány bennem az utcán mert ki se lát a telefonból.
2017. jún. 16. 17:23
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy csak az okosteldzsóját pöntyörgeti, nem különösebben zavar. A hugyotprédikálás már sokkal inkább: mikor elkezdi leugatni azokat, akik játszanak valami számítógépes játékkal, ami ugye a Sátán műve, de amikor ő lóg heti 1 hónapot a Failbookon, az teljesen rendben van. Undorító kettős mérce.

Én magam se okostelefont vettem, hanem egy régimódi nyomógombosat. Igaz, hogy nem tud annyit, mint egy iPhone vagy Samsung Galaxy, de cserébe egy töltéssel 7 napig is kibírja, és nem kell havonta szervizbe cágolni, csak mert megrepedt az érintőkijelző.

2017. jún. 16. 17:25
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Szia, a legtöbb fiatal ilyen! Neked nem muszáj ha nem érdekel! Ne aggódj fogsz olyan lánnyal is talizni akinél nem az számít hány lájkja van egy képen! Én sem vagyok telefonnyomkodós fajta. Élem az életem, és nem a telefonon keresztül... Olyan barátaim vannak akik szintén élveznek leülni dumcsizni sörözni anélkül hogy a telóhoz nyúlnánk! 24/l
2017. jún. 16. 17:25
 5/20 A kérdező kommentje:
Tudom persze van olyan lány akinek nem a telefon az élete meg a facebook csak őket valahogy nem találom meg :D
2017. jún. 16. 17:28
 6/20 anonim ***** válasza:
94%

Mit fogsz akkor mondani,ha elterjednek a virtuális szemüvegek,és mindenki egyből felveszi,ha felszáll a járműre.Nincsen már messze ez a kor sem sajnos.Menekülés

ami most van jelen,a technika megeszik bennünket reggelire.

2017. jún. 16. 17:29
 7/20 A kérdező kommentje:
Igen a haladás megállíthatatlan, mondjuk a gyógyításra fordítana az emberiség ennyi pénzt meg energiát már máshol járnánk
2017. jún. 16. 17:31
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
A virtuális szemüvegek elterjedésétől nem félek. Anno a Nintendó már próbálkozott a virtuális valóság koncepcióval, VR-32 néven. El lehet olvasni, milyen eredménnyel...
2017. jún. 16. 17:41
 9/20 anonim ***** válasza:
95%
Múltkor olvastam erről valahol,hogy tudat alatt (vagy már-már tudatosan) sokaknál azt az érzetet kelti,hogy valami fontos ember,akinek most,ebben a pillanatban fel kell vennie a kapcsolatot xy-nal, rá kell írnia stb. És ha belegondolsz sok emebernek ez az egyetlen státuszszimbóluma,mert amúgy az életben semmit nem tud felmutatni,mutogatja hát a telefonját. Persze idővel az egész kezd lecsengeni és jön az unalom: már azért nyomogatja főleg,mert éppen unatkozik és semmi értelmeset,hasznosat nem tud végezni. Aztán nagyjából 2 év múlva már az a telefon nem adja meg azt a "vagyok valaki" érzést, és igény keletkezik egy új,jobb telefonra,ami igazából sokkal több használati értékkel nem bír, de még is "jobb".
2017. jún. 16. 17:43
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

Én pl. pdf-ben letöltök könyveket, aztán buszon-vonaton azokat olvasom, ahelyett, hogy bambulnék magam elé és "élvezném", hogy egy helyben ülök és nem csinálok semmit.

A barátnőd meg egy h... p... volt, de nem mi tehetünk róla; te választottad.

2017. jún. 16. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!