Titeket nem idegesít ez az okos telefon mánia?
Barátnőd azért nincsen mert antiszociális vagy. Mindig azt látom hogy a panaszkodók egyedül vannak, bezzeg akiket leszólnak azok éppen a telefonon csevegnek a párjukkal.
Én például örülök a telefonomnak. Naponta 2 órát ülök buszon, villamoson, metrón, hát nézelődjön a tököm. 1-es villamos vonalán semmi látnivaló a cigókon meg paneltelepeken kívül, a metró meg tiszta Balkán.
Az én fiatalkoromban a Bécsből behozott kvarcjáték volt a menő. De azt is hamar eluntuk, és inkább mentünk focizni.
Jah, de igen, idegesít!
Mégis, mivel jobb az, ha az ember bambul a buszon és nézelődik? Én szoktam azt is, 28 év alatt egyszer láttam vmit, ami lényeges volt (akkor épp verekedés volt). Legalább ameddig a telefonját használja vki, addig nem unatkozik és vmi hasznosat csinál. Ráadásul azért ez tök jó szűrő arra is, ki akar ismerkedni és ki nem. Ha az az adott ember nem nyomkodná a telefonját, akkor se akarna ismerkedni.
Az utcán sétálva meg én nem látok annyi hosszabb távon telefonozó embert, főleg mert balesetveszélyes is.
Én pl. néha használom a telefonom, és akkor bizony fonts dolgokra. Párommal, barátaimmal e-mailen tartom a kapcsolatot, jegyzetelek a telefonomba, utánanézek dolgoknak... ha nincs velem az e-könyvolvasóm, olvasok is. Van, aki ezen tanul, dolgozik.
A másik része a kérdésednek tényleg gáz a volt csajod részéről, de ennek köze nincs az okostelefonokhoz... okostelefon nélkül, az iwiw korszakban is voltak ilyen gyökerek, akiknek a magamutogatás fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!