Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít ez az...

Titeket nem idegesít ez az okos telefon mánia?

Figyelt kérdés
mármint minden fiatal fiú lány utcán buszon mindenhol állandóan a telefonját nyomkodja egyszerűen nem tudom elképzelni mit tudnak rajta csinálni. Így pl ismerkedni sem merek nagyon mert ha telefonozik olyan mintha megzavarnám benne. Nekem is van 22 éves fiú vagyok de ha buszon utazom akkor inkább nézelődök utcán sosem telefonoznék inkább élvezem a sétát.Volt egy barátnőm akinek egyik szakítási indoka az volt hogy nem teszünk fel elég képet magunkról most komolyan ezt számít a lányoknak

2017. jún. 16. 17:17
1 2
 11/20 Fatal_3rror_ ***** válasza:
69%

Barátnőd azért nincsen mert antiszociális vagy. Mindig azt látom hogy a panaszkodók egyedül vannak, bezzeg akiket leszólnak azok éppen a telefonon csevegnek a párjukkal.

Én például örülök a telefonomnak. Naponta 2 órát ülök buszon, villamoson, metrón, hát nézelődjön a tököm. 1-es villamos vonalán semmi látnivaló a cigókon meg paneltelepeken kívül, a metró meg tiszta Balkán.

2017. jún. 16. 18:26
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Azért telefonozok a buszon, vonaton, mert nem akarom, hogy ismerkedjenek velem.
2017. jún. 16. 18:35
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a diagnózist :D Dr. Úr
2017. jún. 16. 19:33
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
Idősebb vagyok nálad, és megsúgom, hogy amikor nem volt még okostelefon, sőt mobiltelefon sem, akkor sem ismerkedtek az emberek idegenekkel az utcán. A buszon is inkább könyvet vagy újságot olvastak, vagy csak bámultak kifele az ablakon, tudomást sem véve a többi utazóról. Szóval felesleges emiatt az okostelefonokat okolni. Ha nem lennének, akkor se lenne senki sem egy cseppet sem barátkozósabb az idegenekkel.
2017. jún. 16. 19:44
 15/20 A kérdező kommentje:
hát nem tudom szerintem akkor sem olyan jó ötlet ez az okos telefon facebook centrikusság
2017. jún. 16. 19:46
 16/20 anonim ***** válasza:
43%

Az én fiatalkoromban a Bécsből behozott kvarcjáték volt a menő. De azt is hamar eluntuk, és inkább mentünk focizni.

Jah, de igen, idegesít!

2017. jún. 16. 19:55
 17/20 anonim ***** válasza:
57%
Nem idegesit, sot imadom odavagyok az okostelefonokert, nem kell mindenert bekapcsolni a szamitogepet, egyebkent regen is mondig nyomkodtak a telefont a gyerekek, a gombostelefont csak akkor nem neteztek csak jatszottak illetve zenet hallgattak.
2017. jún. 16. 21:45
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
Én se szoktam mindig de áruld már el kérlekszépen hogy mi az istent nézzelődjek a buszúton amit naponta minimum 2X de inkább 4x megteszek több éve tehát összesen több ezerszer már megtettem??? Miiiit??? Nem jobb akkor már ha azt az időt kicsit hasznosabban töltöm mint hogy nézek ki a fejemből??
2017. jún. 16. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Mégis, mivel jobb az, ha az ember bambul a buszon és nézelődik? Én szoktam azt is, 28 év alatt egyszer láttam vmit, ami lényeges volt (akkor épp verekedés volt). Legalább ameddig a telefonját használja vki, addig nem unatkozik és vmi hasznosat csinál. Ráadásul azért ez tök jó szűrő arra is, ki akar ismerkedni és ki nem. Ha az az adott ember nem nyomkodná a telefonját, akkor se akarna ismerkedni.

Az utcán sétálva meg én nem látok annyi hosszabb távon telefonozó embert, főleg mert balesetveszélyes is.

Én pl. néha használom a telefonom, és akkor bizony fonts dolgokra. Párommal, barátaimmal e-mailen tartom a kapcsolatot, jegyzetelek a telefonomba, utánanézek dolgoknak... ha nincs velem az e-könyvolvasóm, olvasok is. Van, aki ezen tanul, dolgozik.

A másik része a kérdésednek tényleg gáz a volt csajod részéről, de ennek köze nincs az okostelefonokhoz... okostelefon nélkül, az iwiw korszakban is voltak ilyen gyökerek, akiknek a magamutogatás fontosabb.

2017. jún. 19. 16:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Engem az idegesít, amikor még evés közben is a telefont nyomkodják egyesek. Vagy ha zombi üzemmódban közlekednek az utcán, mert nagyon fontos megnéznivalójuk akad a telefonjukon, főleg miközben egy forgalmas útkereszteződésen kelnek át éppen.
2020. márc. 6. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!