Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vicces/kínos fing sztorik?

Vicces/kínos fing sztorik?

Figyelt kérdés

Kerületek már kínos, vagy vicces helyzetbe?

Amikor az első barátommal először együtt aludtunk, akkor álmomban egy 10 másodperceset sikerült fingani, basszus szegény meg csak lesett, és azt mondta, hogy kuncogtam is a végén :D

Egyszer lifttel mentem le, és bepukiztam, mire pont eszembe jutott, hogy mennyire gáz lenne, ha beszállna valaki a földszinten. Na mi történt természetesen? xd

Meséljetek ti is :D

2018. aug. 22. 20:27
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Egyik nyári kánikulai éjjel nem tudtam a melegtől aludni. Természetesen nyitva a lakótelepi lakásom minden ablaka, erkélyajtó, de semmi légáramlat Állt a levegő. A feleségem sem tudott aludni.. Hánykolódtunk az ágyon. Az erkélyre is kimentem álmatlanságomban. Amikor visszajöttem, mondtam viccből a feleségemnek, mi lenne, ha az erkélyen elfinganám magam. Alighogy kimondtam, az alattunk levő szomszéd egy hatalmas nagyot fingott az erkélyen. Dőltünk a nevetéstől, nem tudtuk visszafojtani magunkat.
2020. jún. 3. 01:15
 12/17 anonim válasza:
85%

Hát van 2, az egyik ciki, a másik vicces😂

Barátnőmmel🏳️‍🌈 első együtt alvás..

Kis kifli-nagy kifliztünk és én voltam a kis kifli, a barátnőm az egyik kezét a fenekemre tette és el kezdte simogatni. Nekem irtora kellet finganom és ki akartam volna menni wc-re, csakhogy a barátnőm szobája előtt (amiben aludtunk) a nappali volt, ahol a barátnőm apukája épp filmet nézett a tv-n és ő nem tudta, hogy én ott vagyok szvl nem mehettem ki. Már nagyon kellett szvl muszáj volt kiengednem a gázt.. Az ilyen halk, lassú, büdös típus volt. A barátnőm szerencsére nem kelt fel😌 Azóta sem tudja XDD

A második a legjobb barátnőméknél volt..

Barátnőm a matracon aludt és én a feje fölé áltam terpeszbe. Majd hirtelen fingottam egy több másodperces recsegoset. Ő felkelt majd nagyot röhögtünk XDDD Azóta is felemlegeti😂

17L🏳️‍🌈

2020. aug. 26. 04:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Augusztus 20, terasz. Hat kimentem egy cigire es kicsuszott egy egetrengeto nagy fing. Utana vettem eszre, h a felettem levo teraszokon mar kinn ulnek az emberek tuzijatekra varva... kaptak egy kis elodurrogtatast😀
2020. szept. 11. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
xD
2020. nov. 25. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 5-ös! El nem tudod képzelni, miylen jót nevettem ezen! Az a nő meg egy fap*na, ha úgy reagált!

Nekem is volt egy nagyon ciki...

Írországban élek, újságírónak tanultam, gyakorlatra kellett csinslni iranyított interjút. Egy helyi képviselőcsajjal kezdtem neki, kávézó terasz, megy a beszélgetés... Eléggé elhúzódott, rendeltem is időközben pár sört. Egyszer csak látom, kikerekednek a szemei, és rémülten forgatja a kávéját. Mondom baj van?

Erre közli, hogy ez valszeg nem úgy készült, ahogy kérte. Mondom az enyém se, tök szsr lett...

Persze, össze elttek cserélve, nekem jutott az övé... Csóri nem bírta, elkezdett durvan fingani. De vagy 5-öt. Nsgyon égett, mondtam neki semmi gond, ez természetes dolog, szimpla biológia, szóra sem érdemes. Erre szabadkozott hogy laktózintolerancia, meg ilyenek. Bement a mosdóba, de közben recsegett s kis segge.

Amikor már messze járt, nem bírtam, elnevettem magam, de annyira, hogy kiszaladt egy "kis" adag pisi...

Amikor kijött, már folyt a könnyem. Sértődötten megjegyzi, hogy igazán kedves, hogy kinevetem. Mondom, nem, magamon nevetek, és mutatom neki a nadrágomat. Ő is elkezdett nevetni, amitől ujrs pukizott egyet. Életrmben így még nem nevettem mas és a saját nyomoromon, mint akkor. Az interjú remek lett, sokat segített a későbbiekben is a sulival kapcsolatban :)

2021. szept. 14. 20:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Feleségem azt akarta, hogy keljek fel az ágyból és elkezdte poénból rángatni a lábamat. Elfingtam magam közbe, ő ezután szó nélkül elment. Azóta nem csinálja.
2021. szept. 14. 23:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ez hatalmas 😂

Megtanulta a leckét...

2021. szept. 15. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!