Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vicces házibuli sztorik?

Vicces házibuli sztorik?

Figyelt kérdés

Van extrem poenos hazibulis sztoritok? Ami egyebkent nem tortenne meg, vmi amit mindig felemlegedtek?

Kivancsi vagyok

2018. máj. 6. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Van...egyszer volt ,hogy nem mentem el...hát az vicces volt.
2018. máj. 6. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szilveszterkor elaludtam reszegen az asztalnal es (szerencsere nem hasznalt) kotonal kezdtek el simogatni a fejem
2018. máj. 6. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Haverom totál tele volt cuccal.

Behozta a baltát, aztán már a konyhába úgy jött be, mint JN a Ragyogásban(holott egyébként nyitva volt, szal semmi nem indokolta). Aztán szépen feldarabolta a konyhaszekrényt, majd rádobálta a kandallóban lévő tűzre.

Én konkrétan nevetőgörcsöt kaptam, a többiek utaltak rá, hogy nem kellene, de megkapták, hogy kuss legyen, mert beléjük b assza a baltát.

Másnap kicsit nehéz volt elmagyarázni a szülőknek, hogy mi van, pontosabban az anyjának.

2018. máj. 6. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi egy 3 lépcsőházas lakótelepi ház egyik földszinti lakásában tartottunk egy szolid kis bulit. Egyik haveromnak eszébe jutott, hogy fussuk körbe a házat egy szál alsógatyában. Először nem akartam, de némi rábeszélés hatására belementem. Rajtam kívül volt még talán 2-3 bátor vállalkozó, aztán nekiindultunk. Volt szemtanúja is az esetnek, ìgy nem olyan sokára a rendőrség is megjelent (hogy emiatt vagy a hangos zene, esetleg mindkettő miatt, azt nem tudom :) Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy mindez egy kellemes novemberi estén történt...
2018. máj. 6. 22:58
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

Rengeteg van.

Összesen hárman voltunk lányok egy házi bulin, ott volt egy pasi, elkezdett rám nyomulni, aztán ott hagytam, mert meguntam a kamu dumáit, amikor bementem az egyik szobába mind a két haverom felpattant és kimentek, a nyomulós srác utánam jött, a haverom meg be akarta csapni az ajtót, de megfogtam, a nyomulós pasi meg csak ült az ágy szélén és nézett, mint a hal a szatyorban, hogy kapcsoltam.

Barátommal voltam, az ő is falujában egy "házi bulin2, mire odaértünk mindenki olyan kész volt, hogy az egyik pasi a forgós székben forgott össze vissza(szerintem hányni akart), a másik pasit meg éppen a székhez szikszalagozták és rajzoltak rá mindenfélét, a pali néha-néha fel is nézett, hogy mi történik, de azt se fogta fel, hogy mit csinálnak vele, csak előre bukott és leesett a székről.

Egyszer táncoltunk bent, az egyik szobában, mikor a haverom a konyhából behozta a mikrót és elkezdett azzal a kezében táncolni.

Kint voltunk egy rohadt nagy házban bulizni egy szomszédos faluban, két haverom megfogta a ruhaszárítókat és elkezdtek azokkal táncolni, leesett egy alsógatya és azt az egyik haverom a fejére is húzta.

A barátommal voltam bulizni, éppen bent táncoltam, amikor bejött és ennyit mondott: "Drágám, van egy kis baj...Kinyitottam úgy a fürdőajtót, hogy be volt kulcsolva..."

Nem mondtuk el senkinek.

Haverom elaludt magzatpózban egy kanapén úgy, hogy a lábai a földön voltak félig, a szemüvegére kötöttünk annyi lufit, amennyit csak találtunk és a hajába borotváltunk egy számot.

Haverom annyira készen volt, hogy elindult ki a konyhába, hasra esett és egy az egyben elaludt, rápakoltunk mindent amit találtunk(szennyeskosarat, széket, párnát, stb.).

2018. máj. 7. 00:05
 6/9 anonim válasza:
100%

Egy buliban voltunk és persze mindenki ivott... aztán persze elszunnyadt :)

Reggel hihetetlen jelenetre ébredtünk! Az egyik csaj egy szál pólóban és harisnyában ugrált a házban egy lábon! „Hol a lábam?” Persze erre felpattantunk azt gondolva, baleset érte. Azonnal leültettük, de nem láttunk vért, sérülést a csonka végtagon.

Mint kiderült, gyerekkorában vágták le a lábát és műlábat használt. De megtalálta, visszacsatolta és utána jót nevettünk :)

2018. máj. 14. 00:25
 7/9 anonim válasza:
6-os. Ez durva! Leesett a műlába a csajnak?
2018. máj. 15. 06:58
 8/9 anonim válasza:
100%
Nem leesett, hanem éjszakára levette. Csak reggel - ilyet tesz az alkohol - nem emlékezett.
2018. jún. 3. 09:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer eltunt egy csillar. Nem tudom hogyan, a plafonon volt.

Illetve egy baratom fogadasbol meztelenul szaladt vegig az utcan, arra nem szamitott, higy a szulei szembe jonnek.

2018. júl. 9. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!