Ti láttátok a híradót? Mit fogunk enni ha mindent drágítanak?
Az volt benne hogy az aszályos idő miatt nagyon meg fognak drágulni az élelmiszerek. De ez is hazugság mert ezen a nyáron nem is volt aszály, sok eső esett. Csak hazudoznak és velünk akarnak kitolni ha mindent drágítanak. És még csodálkoznak hogy nem lehet megélni.
Jelenleg Magyarország vezet az európai rangsorban, hogy hol élnek a legjobban elhízott emberek.
Lesz miből lefogyni...
Az emberek a zsíros húsoktól hiznak el és nem azt fogják drágítani. Most igy még kövérebb emberek lesznek mert nem fogják enni a normális egészséges ételeket!!
Az éttermekben gondolom káros ételeket esznek.
Én a zöldség-gyümölcsökről beszélek, kizárólag azt szabadna ennünk, és pont azt drágítják!!!!!!!,!
Vegetáriánus vagyok, rá vagyok utalva hogy megvegyem a zöldséget. Ha egy nap egy db almát eszek éhen halok. Tudod mit ?próbáld ki, egy nap csak egyetlen egy almát egyél! Teljesen ki leszel éhezve. Ha nem tudnád a vegetáriánusok csak zöldség-gyümölcsöt esznek. Amugy van veteményesem de ez közel se elég hogy minden étkezést fedezzen, ez inkább csak egy kis plussz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!