Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti láttátok a híradót? Mit...

Ti láttátok a híradót? Mit fogunk enni ha mindent drágítanak?

Figyelt kérdés

Az volt benne hogy az aszályos idő miatt nagyon meg fognak drágulni az élelmiszerek. De ez is hazugság mert ezen a nyáron nem is volt aszály, sok eső esett. Csak hazudoznak és velünk akarnak kitolni ha mindent drágítanak. És még csodálkoznak hogy nem lehet megélni.

[link]

2018. aug. 16. 18:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Jelenleg Magyarország vezet az európai rangsorban, hogy hol élnek a legjobban elhízott emberek.

Lesz miből lefogyni...

2018. aug. 16. 21:05
 12/20 A kérdező kommentje:

Az emberek a zsíros húsoktól hiznak el és nem azt fogják drágítani. Most igy még kövérebb emberek lesznek mert nem fogják enni a normális egészséges ételeket!!

2018. aug. 16. 21:29
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Tévedsz kérdező. Az emberek nem a zsíros húsoktól híznak el. Az emberek az egyszerű széndhidrátoktól híznak el. A mondatod második fele azonban igaz, kevesebben fognak minőségi ételt fogyasztani.
2018. aug. 16. 22:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Az emberek azért híznak el, mert az ú.n. magyaros ételek erősen hízlalnak.
2018. aug. 17. 09:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Egész nap azt látni fb-n meg instán, hogy a sok kis röfi mennyit zabál, jó éttermekbe. Hidd el nem lesz itt semmi gond meg éhen halás:D
2018. aug. 19. 15:33
 16/20 A kérdező kommentje:

Az éttermekben gondolom káros ételeket esznek.

Én a zöldség-gyümölcsökről beszélek, kizárólag azt szabadna ennünk, és pont azt drágítják!!!!!!!,!

2018. aug. 19. 16:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Szegény ember hogy fogja megvenni a drága zöldséget???????
2018. aug. 19. 16:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Ültess kertet. Egyébként, ha el mész sétálni valahova biztos belebotlasz gyümölcsfákba és onnan is tudsz enni:D Nem fogsz éhen halni te éhenkolbász XD
2018. aug. 19. 17:28
 19/20 A kérdező kommentje:

Vegetáriánus vagyok, rá vagyok utalva hogy megvegyem a zöldséget. Ha egy nap egy db almát eszek éhen halok. Tudod mit ?próbáld ki, egy nap csak egyetlen egy almát egyél! Teljesen ki leszel éhezve. Ha nem tudnád a vegetáriánusok csak zöldség-gyümölcsöt esznek. Amugy van veteményesem de ez közel se elég hogy minden étkezést fedezzen, ez inkább csak egy kis plussz.

2018. aug. 19. 17:43
 20/20 A kérdező kommentje:
Igy is csak 3 étkezést tartok mert egyszerűen nincs annyi pénz ennél többre.Tényleg telhetetlen vagyok hogy ennyiszer kell ennem minimum.
2018. aug. 19. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!