Ti láttátok a híradót? Mit fogunk enni ha mindent drágítanak?
Az volt benne hogy az aszályos idő miatt nagyon meg fognak drágulni az élelmiszerek. De ez is hazugság mert ezen a nyáron nem is volt aszály, sok eső esett. Csak hazudoznak és velünk akarnak kitolni ha mindent drágítanak. És még csodálkoznak hogy nem lehet megélni.
Enni fogsz. Az olyan dolgokat fogod feladni mint az elektronikus kütyük vásárlása, az internetezés, a kábeltévé, az autózás, sportolás, nyaralás meg bármi ami kizökkenthetne az engedelmes elkeseredett meg nyamvadt szerepből amibe bele akarnak kényszeríteni.
Idővel az utakat majd csak a párt elitjei használhatják mert csak ők engedhetik meg maguknak. Internet mint a szólásszabadság bástyája meg lesz tartva, csak ki lesz belőle zárva az emberek nagy része aki nem engedheti meg. Marad a propaganda újság amit a napi 10-12 óra minimálbéres munkába való sietés közben a kezedbe nyomnak. És lesz az az elszigetelt állapot amikor már annak is örül az ember, és egyszerűbb elhinni.
Ételt meg kell venned ha drágállod ha nem. Nyilván nem arról fog senki lemondani hogy egyen.
"Az olyan dolgokat fogod feladni mint az elektronikus kütyük vásárlása, az internetezés, a kábeltévé, az autózás, sportolás, nyaralás meg bármi"
Ezek közül nekem csak netem van. Tehát nincs mit feladnom? Xd
Gondolom akkor az internethez nem kell se számitógép meg se telefon hogy használni tudd.
Ha mégis akad akkor gondolom az nem megy idővel tönkre, nem ejted le soha sok év alatt se vagy csak nem öregedik el és lassul be hogy cserélni kelljen.
Gondolom te nem akarsz idővel autót vagy lakást vásárolni, esetleg ha utóbbi van akkor gondolom a te falaidon a tapéta 20 év után is ugyan olyan lesz mint első nap mikor feltettétek és a nyílászárók is teljesen jól fognak üzemelni.
Minél többet kell kajára költeni annál kevesebb megy másra. Annál kevesebbet tudsz félretenni váratlan kiadásokra is. Nem értem mi ebben olyan nehéz.
Kérdező, körbejártad az egész országot? Nálunk vannak olyan területek ahol a kukorica és a búza is kisült. Ha figyelnéd a radarképet láthatnád, hogy vannak komplett megyerészek ahol nagyjából sosem hullik le a csapadék.
Másrészt, én nem adnék egy februári cikk szavára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!