Ti voltatok már olyan helyzetben amikor a tükörben szebbnek láttátok magarokat, mint a kamerába?
Igen. A kamera képeken mintha nem is én lennék. De ezt ismerősöm is mondja, hogy ami képeim vannak (igazolvány, facebookon stb.) egyáltalán nem hasonlítok, mintha nem is én lennék :D
Na miért van amúgy? Kíváncsivá tettél.
Mindig így van.. Utálom nézni a képeket amiken rajta vagyok,borzasztó
De tükörbe tudok olyan beállast csinálni ahol még tetszhetek is magamnak
Rendeltem a héten egy ruhát. Felpróbáltam és nagyon jól állt, nagyon tetszett. A férjem is mondta, hogy marha jól áll, hordjam sűrűn. Megkértem, hogy fotózza le, hogy meg tudjam mutatni anyunak.
Nem kellett volna...a képen vagy 10 kilóval nehezebbnek látszom, borzalmas. Szóval azóta nem volt még rajtam. :D
Fú, szinte mindig. Ennek biztos megvan a pszichológiai és akár fizikai oka, majd olvasok róla cikkeket.
De tényleg. Vhogy fotókon mindig élettelenebbnek, beesettebbnek tűnik az arcom vagy aránytalannak (alapvetően nincs ovális arcom, de tükörben olyan még aranyosan szögletes, néhány képen meg mintha krumplifejem lenne, hogy felül vékony, alul meg marha széles), a hajam laposabbnak, a mosolyom debilebbnek, a szemem alatti karikáim durvábbnak (még korrektorral is), a szemeim furább alakúnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!