Abszolút nem látom értelmét élni. Valaki hasonló helyzetben?
velem is történt ez-az
-nagyon bírtam apámat de kiskoromban elkezdett inni (rokonok irigysége és üzleti gáncsai miatt)
-ebből kifolyólag még jól le is hurrogták a szemem láttára, fülem hallatára (fájt, kevergett bennem az egész ügy de továbbra is tiszteltem őt)
-a tízes éveim elején diagnosztizáltak nálam egy akár onnantól 5 éven belül veseelégtelenséget okozó betegséget
-pár évvel később el kellett kezdenem mindkét oldalon hallókészüléket viselni mert nem boldogultam a suliban (kiközösítések, beszólások)
-ment tovább az élet, vállalkozásba kezdtem, ennek kapcsán:
-egy hatósági engedélyt nem akarództak megadni sőt ordibáltak velem a saját házunkban (végül meglett)
-a tesóm megrövidített cirka 20 mill forinttal
később fejlesztettem, pályáztam, ekkor
-egy pályázatíró felvette rá a lóvét de nem adott be egy 5 mill eurót érő innovációs pályázatomat...így nyilván nem derült ki hogy kell-e a világnak az ötletem
nagyjából ennyi..
mit eredményezett ez nálam?
azt hogy én sem kimondottan szeretek élni..soha nem ölöm meg magam de ha holnap kell befejeznem akkor örültem a szerencsének...
viszont amíg vagyok alkotok, dolgozok nem érdekel, hogy kinek vagy milyen haszonnal
azt is kinőttem hogy féltsem az ötleteimet..épp most szanálom és a nagy részét leközvetítem azoknak akiket konkurenciaként elnyomtam volna...csinálják meg, hívjanak meg egy kávéra mikor bejött azt pá
egyedül az fáj, hogy a betegségeim habár súlyosak nem egykönnyen kiszúrhatóak..így nagy önfegyelem és tudatosság kell hogy elengedjek bármiféle flörtöt és én magam se görcsöljek nőügyeken...tudom hogy még a szóba elegyedés fázisában kell elvágnom saját magam a hölgy szemében mert úgysem hagynám hogy egy betegséget örökítő emberrel próbáljon vki boldog lenni...
remélem elhiszed, hogy nem kamu és talán vmit segít..
szerintem élni kell.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!