Mikor volt jobb élni? A 90-es években vagy manapság?
Mivel láttuk a régit, és folyamatosan láttuk az újat, a fejlődést, ezért volt jobb a 90-es évek. persze: ott is voltak nehézségek (munkanélküliség megjelenése, leszámolások, stb.), de akkor is jobb volt, mert fejlődés látszódott.
Ma is van/volt fejlődés, de mivel már "megszoktuk", így nem ízgi már annyira.
Én szerettem a 90-es években élni.
A 90-es években valahogy nyugisabb volt az élet. Én akkor voltam kamasz, és a közepe-vége felé kezdtem dolgozni.
Iszonyú nagy léptekben fejlődött azóta a technológia, felgyorsult az élet, a mobilunk szinte hozzánk nőtt, bárhol elérhetőek vagyunk, a médiában rengeteg a "percember" / értsd: akárkiből lehet sztár, egy rövid időre, és semmit nem kell letenni érte az asztalra /. A Net uralmáról már nem is beszélve, bár, szerintem azért valljuk be, ma már annyira megszoktuk, mint anno a televíziót: szinte meg se vagyunk nélküle.
Az emberi kapcsolatok se olyan szorosak már, felületesebbek lettek.
A 2010 utáni évek valahogy nekem már annyira nem jön be. De hát, ez van, sodródni kell az árral, a fejlődés, a változás nem áll meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!