Egy jobb féle konzol mennyibe megy manapság?
Melyikre gondoltál.
PS3
Xbox360
PS4
Xbox One
WII U
Ouya
Steam konzol
A PS3 és az Xbox360 is minden játékot lag nélkül futtat főleg ha feltelepíted a HDD-re.
A multiplatform game-k szebbek xbox360-on és a konzol is olcsóbb mint a PS3-om.
Nekem mindkettő van de az Xbox360-at jobban szeretem.
Már 53.900Ft-ért kapsz 250GB Slim Xbox360-at vagy az "E" válaszd az újabb mint a "Slim".
Bocs nem te írtad ezt.
Szerintem próbáld ki mindkét konzolt, és az alapján dönts, vagy azt vedd ami barátaidnak ismerőseidnek is van hogy tudjatok együtt multizni, co-op játékokat tolni.
Nekem Xbox360 és PS3 is van de az Xbox-ot jobban szeretem mert Live számomra többet nyújt főleg a "cross game chat" miatt ami a PS3-nál nagyon hiányzik.
Biztos lehetsz benne, hogy ezek a játékok gond nélkül futnak az Xbox360-on, főleg ha a HDD-re vannak telepítve.
Az Xbox360-nál minden játékot fel tudsz 100%-ig, telepíteni, így az olvasó, csak addig működik, még át nem vált a konzol a HDD-re ez kb. 1perc, a telepítés 6-8 perc.
Jó játékot kívánok, a leendő konzolodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!