Manapság még létezik az hogy valakit eltemetnek, de közben felébred?
Figyelt kérdés
Mert ugye régen azért kötöttek csengőt a koporsóhoz,hogy tudjon jelezni az illető ha véletlenül felébredne,mert előfordult ilyen.A mai technikával 100%-ban meg tudják állapítani hogy ha valaki meghal ? Ha nem a temetőben,kórházban előfordul olyan hogy letakarják,beviszik egy helyre,de közben észhez tér ?2018. aug. 4. 16:48
3/9 anonim válasza:
Létezhet. Van egy betegség, ami a halált utánozza (nézz utána). Leáll, megáll minden. Nemrég egy börtönbe egy rabról hitték hogy meghalt. Boncolni akarták már és pont felébredt.
4/9 anonim válasza:
Aszem már már bele is vágtak vagy beleszúrtak *
7/9 anonim válasza:
Viszont Afrikában, Indiában gyakoribbak az ilyen esetek, de az előző amit linkeltem Oroszországban történt. :(
8/9 anonim válasza:
tetszhalott lehet valaki, ezért kell várni a temetéssel 72 órát a halál megállapítása után.
régen valószínűleg ezt az időtartamot nem várták meg, főleg nyáron, mikor hűtött helység hiányában hamarabb bomlásnak indulhatott a tetem és ezért fordulhatott elő ritka esetben, hogy a halottnak hitt személy csak tetszhalott volt és a temetése után magához tért.
9/9 anonim válasza:
Emlékszem híradóba monták pár hónapja hogy Brazíliába élve temettek el egy nőt, a sírban sikoltozott de mire kiásták már megfulladt. Szerintem rengeteg ilyen eset történik Afrikában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!