Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha póló nélkül mászkálok a...

Ha póló nélkül mászkálok a belvárosban de jó testem van az bűn? 23/F

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Nagyon meleg van de legfeljebb a munkások veszik le a pólót.

2018. aug. 10. 14:40
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
46%

Anyám mennyi hülye van itt... Mert a mindenüket kirakó lányok nem ízléstelenek? Az nem baj, hogy azok úgy néznek ki mint a prostik, igaz?

Egy férfi miért ne tehetné meg, hogy félmeztelenül mászkál ha neki úgy a jó? Szíve joga..

2018. aug. 10. 16:38
 32/46 anonim ***** válasza:
59%
30, Jolinéninek félmeztelenül? Eszednél vagy te?
2018. aug. 10. 16:42
 33/46 anonim ***** válasza:
11%
Mindenüket kirakó lányok a legjobbak. Odavagyok értük.😍
2018. aug. 10. 16:43
 34/46 anonim ***** válasza:
26%

Hát én láttam olyan lányokat mindenüket kirakni, hogy konkrétan hányni tudtam volna. A legkisebb méretű ruha a 100+ kilós csajokon...

Gusztustalan látvány.

2018. aug. 10. 17:10
 35/46 anonim ***** válasza:
80%

No, legalább egy olyan kérdés, ami kissé felzavarta itt az állóvizet.

A válaszokból ítélve, a jelenlévők többsége férfiú, akik igen küzdenek az egyenjogúságukért, miszerint ők is "mutogathassák" testük kívánatosnak, vagy szépnek ítélt részeit. Szívük joga. Hát mutogassák. De azért gondoljunk csak vissza, az 1900-as évek elején botrányosnak volt minősíthető, ha egy nő bokája kivillant a szoknya alól, ami ráadásul nem is egy réteg volt. Azután egyre rövidültek a szoknyák, kissé lazábbak lettek a felsők - már nem volt kötelező a fűző - nem értek állig a felsőruhák gallérjai stb., stb. A férfiak öltözete mindez idő alatt szinte változatlan maradt. Módosabbak öltönyben - hozzáteszem télen-nyáron - , a nem módosak nadrágban, ingben és lajbiban.

Az idők változtak, változtak a ruházatok, egy azonban nem változott, éspedig: a férfiak nyilvános helyen - kivétel ez alól a strand, mert az egy teljesen más kategória - fedetlen testtel soha az életben sehol nem jelentek meg. Hogy a nők milyen nagyságú ruhadarabokat viselnek, az mindig is a divat függvénye volt, azonban az úgynevezett nemi jelleget valamekkora arányban takaró ruhadarabot mindig viseltek.

A kérdésre is válaszolva a belvárosban bármilyen jó tested is van, poló nélkül mászkálni nem bűn, csak illedelmetlenség. Ez olyan dolog, mintha a Milanoi Scala-ba egy Verdi operára gumicsizmában, és kockás ingben mennél. Biztos, hogy bőven felháborodnának.

2018. aug. 10. 17:12
 36/46 anonim ***** válasza:
Én maximum kocsiba mennék úgy:D
2018. aug. 10. 20:43
 37/46 anonim ***** válasza:
Azért nincs olyan kibírhatatlan meleg hogy ne bírj el egy pólót. Otthon nyugodtan lehetsz póló nélkül de forgalmasabb helyeken azért ne.
2018. aug. 10. 21:15
 38/46 anonim ***** válasza:
Egy trikó esetleg? Az nem melegít annyira,és jobban szellőzöl ,mint pólóban.
2018. aug. 10. 21:23
 39/46 anonim ***** válasza:
44%
Ilyen jelentéktelen kérdésre mennyi válasz. pff
2018. aug. 10. 21:42
 40/46 anonim ***** válasza:
Eszemnél vagyok. A kérdező nem ér többet egy mamánál sem a teste miatt.
2018. aug. 10. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!