Ha póló nélkül mászkálok a belvárosban de jó testem van az bűn? 23/F
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Nagyon meleg van de legfeljebb a munkások veszik le a pólót.2018. aug. 10. 14:40
11/46 anonim válasza:
A lányoknak mindent szabad, istennők.
12/46 anonim válasza:
Szerintem nincs jó tested, ráadásul senki sem kíváncsi rá.
13/46 anonim válasza:
Érdekes, pont most olvastam erről egy cikket, hogy tényleg, a lányoknak kilehet hasuk, seggük, fél mellük, az szexi, és nem baj, de a fiú meg ízléstelen, ha nincs rajta póló... hm, szerintem szíved joga, ahogy érzed, nem tilos, de számítanod kell arra, hogy magamutogatónak fognak nevezni.. ami valahol szerintem így nem jogos, de sajnos ezek az íratlan társadalmi szabályok, most ez a “divat”. Én azt gondolom, hogy igen is, normális lenne emiatt. Bár tény, hogy nem mindegy, milyen mintát szeretnénk követni. Igen, nyilvàn nem azt mondom, hogy egy lány ha rövidnadrágban van, már ízléstelen, és hogy csak hosszút hordjanak, viszont szerintem ízlésesen is fel lehet öltözni lengén. Más az a rövidnadrág, amiből kivan a lányok fél segge(de komolyan!), vagy az a póló, ami már inkább melltartó. Lehet kapni olyan rövidnadrágot, ami ízléses, divatos, de nincs ki belőle minden(nekem is van!), vagy spagettipántos pólót.. szóval szerintem nem attól az egy pólótól fogsz megpusztulni a melegben, de ha neked úgy esik jól, akkor sincs baj.
14/46 anonim válasza:
Ízléstelen, gusztustalan STB...
Hiába van "jó" tested
15/46 anonim válasza:
Régebben én is szoktam járkálni a belvárosban póló nélkül. Ráadásul teljesen átlagos testalkattal súlyosbítva. Engem a szintén póló nélkül flangáló cigányok szoktak csak megbámulni, hogy "jé, milyen fehér cigány!
Ja, és leszögezem, hogy semmi bajom a cigányokkal.
16/46 anonim válasza:
Senki se kíváncsi a testedre, nagyon is illik pólóban lenned, főleg ha emberek közt vagy.
17/46 anonim válasza:
Akik szerint ízléstelen meg nem helyén való, azoktól minden rossz szándék nélkül megkérdezhetem, hogy akkor a lányok miért nem azok? ( akiknek ki van a fél fenekük a rövidnadrágból, és a hasuk meg a mellük is) vagy akkor ők is gusztustalanok? Mert póló nélküli fiúkkal nem sokszor találkozunk, viszont ilyen lányokkal elég gyakran. Az elfogadottabb?
18/46 anonim válasza:
Igen az elfogadottabb. A lányok szépek és szexik. Ami szép azt meg kell csodálni.
19/46 anonim válasza:
17
Azért, mert van rajtuk alsóruházat és felsőruházat is. Ami szintén lehet ízléstelen is akár, de legalább van.
Félmeztelenül mászkálni az utcán az olyan szociálisan alulkulturált, hogy arra szavak sincsenek.
20/46 Mono11 válasza:
Szerintem elèg izlèstelen polo nèlkül màszkàlni .Vannak új nèlküli trikok abban is làtható a tested egy rèsze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!