Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha póló nélkül mászkálok a...

Ha póló nélkül mászkálok a belvárosban de jó testem van az bűn? 23/F

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Nagyon meleg van de legfeljebb a munkások veszik le a pólót.

2018. aug. 10. 14:40
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
26%

"Ha látnád a testem nem így gondolnád :D"

Szarok a testedre, cucus!

2018. aug. 10. 15:36
 22/46 anonim ***** válasza:
76%

Izléstelen....

Jó test meg eléggé emberfüggő. Lehet azt gondolod magadról az van, de 10/9 meg leokádna...🤔

2018. aug. 10. 15:38
 23/46 anonim ***** válasza:
engem nem zavar
2018. aug. 10. 15:38
 24/46 anonim ***** válasza:
55%

Én minap láttam egy félmeztelenül kocogó férfit (Nyugati pályaudvarhoz közel, forgalmas helyen). Nem tudom, lehet én vagyok beteg, de nem botránkoztam meg, sőt lopva megcsodáltam.

Oké, tömött buszon nem örülnék neki, ha valaki izzadt felsőtesttel nekem dőlne vagy leizzadná az ülést.

Ez tényleg ennyire felháborító dolog? Mondjuk a helyedben a leégéstől tartanék, az nagyon fáj.

2018. aug. 10. 15:39
 25/46 anonim ***** válasza:
52%

18

Mert egy szépen kidolgozott férfi felsőtest nem szép? Azt nem lehet megcsodálni? És nem mindegyik lánynak van olyan teste, hogy szexi és csodálatraméltó, és mégis kiteszi mindenét.

19

Igen, ebben van valami, de engem az a póló, amiből a lány melle szinte kivan, vagy látszik az egész melltartója(esetenként még a bimbja is), ugyanannyira megbotránkoztat, és szerintem az sem sokkal jobb, mint egy fiú meztelen felsőteste.

Félre ne értsetek, nem belétek kötni szeretnék, én sem azon a párton vagyok, hogy a fiúk így mászkáljanak, de ez szerintem azért kicsit valahol igazságtalan, hogy a lányoknak meg mindent lehet. Nekem is megvan az ilyen fiúkról és lányokról a véleményem, stb stb, de azért ott van a mégis bennem egy ilyen esetben :)

2018. aug. 10. 15:40
 26/46 anonim ***** válasza:
68%
Már nem azért de strandon miért nem zavar senkit? Sőt ott akkor néznek hülyének ha pólóban vagy!
2018. aug. 10. 15:43
 27/46 anonim ***** válasza:
68%
#26 Az utca nem strand.
2018. aug. 10. 15:47
 28/46 anonim ***** válasza:
0%
A kidolgozott ferfitest az undorító. A lanyoké a világ, meghalok olyan jó csajokat szoktam látni.
2018. aug. 10. 15:56
 29/46 anonim ***** válasza:
76%

Tegyük hozzá, hogy kérdező nem írta, hogy melyik város belvárosában. Mondjuk nyár közepén pl. Balatonlelle belvárosában egyáltalán nem gáz.

De gondolom a válaszolók nagy része kapásból Budapestre, mint alapértelmezett városra gondolt...

2018. aug. 10. 16:05
 30/46 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt a lányok sem mehetnek felső nélkül.

Másrészt ha izmos Józsinak szabad, akkor szabad szőrös Béla bácsinak meg testes Joli néninek is.

2018. aug. 10. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!