Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon unalmas...

Szerintetek is nagyon unalmas a felnőtt élet?

Figyelt kérdés
Gyerekként mindig is vágytam hogy felnőtt legyek meg milyen jó stb. Na most aztán eljött ez a nagy felnőttkor is. 22 éves vagyok. Tiszta unalmas, nem csinálok semmit. Visszasírom amikor általános suliba jártam. Inkább lennék újra gyerek mint ez a semmilyen felnőttkor.

2018. aug. 9. 18:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hobbi, tervezz valamit, pl vallalkozas, csalad alapitas, gyuras stb.
2018. aug. 9. 22:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Felnőtt vagyok. Ide járok a gyk-ra és válaszolok a kérdésedre. Szerinted?
2018. aug. 9. 22:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Viccelsz velem? Fiatal felnőttként lehetőség tárháza van előtted a szórakozásra és kalandokra! Az csak a te hibád, ha ezt nem veszed észre, helyette otthon pampogsz, hogy elmúltál 12.
2018. aug. 9. 22:21
 14/19 Fish1 ***** válasza:

Azért nem csinálsz semmit, mert nem érzed jól magad felnőttként... ez inkább fordítva van, nem? Azért nem érzed jól magad, mert nem csinálsz semmit. Amúgy csak a test öregszik, a lélek ugyanaz marad.

A kesergéssel nem fogsz kiutat találni.

2018. aug. 10. 04:48
 15/19 A kérdező kommentje:

"Fiatal felnőttként lehetőség tárháza van előtted a szórakozásra és kalandokra!"

Na halljam hogy milyen szórakozás és kalandok??????

2018. aug. 10. 07:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkir legyél gyerek. Persze kell dolgoznod, hogy fenntartsd magad, de miért ne viselkedhetnél gyerekesen?
2018. aug. 10. 09:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

15# Komolyan?

Utazz bárhova, akár Disneyland-be, állatkert (ahol már dolgozhatsz, nekem gyerekként álommunka volt), mozi (kerti mozi, autós mozi hangulata kifejezetten klassz), cirkusz, fesztiválok (nemcsak zenei), igazából ha nem tudsz egy ilyet magadtól mondani, felesleges többet írni.

Ha ennyire vágysz gyereknek lenni, végezd el a megfelelő szakot, és a munkád kapcsolódjon a gyerekekhez.

Mi az, amit gyerekként tehettél, de mostmár nem?

Sajnálom, hogy ilyen fiatalon így kifulladtál.

2018. aug. 10. 09:34
 18/19 anonim ***** válasza:
47%
Csak 28 vagyok, de én annak örülnék, ha lenne végre időm csak úgy unatkozni egy kicsit.
2018. aug. 10. 12:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Tényleg szar felnőtnek lenni.
2019. dec. 31. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!