Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most tényleg erről szól a...

Most tényleg erről szól a felnőtt élet?

Figyelt kérdés

Mindennap reggeltől estig robotolni munkahelyen, mellette semmi másra nincs ideje az embernek, heti 1-2 szabadnap is arra megy ami elmaradásban van dolog, vagy kell azért intézni valamit hogy ne legyen elmaradás.

A barátnő szerzés meg ismeretség bővötése meg hol marad ? Azoknak oké akik rászülettek meg suliba lett egy csomó közeli barátjuk ismerősük, és megvan a kapcsolatuk több emberrel, igy nekik nem nehéz, hogy emberei kapcsolatokat is alaktison. De akinek nem ilyen volt, annak mikor van ideje ilyenekre, azért hogy fejlődjön ?

Dolgozni meg kell, hogy legyen pénz, plusz le sziv egy csomó energiát, én magamon tapasztalom hogy 10 órákat dolgozom, és hazamegyek olyan vagyok mint a mosott sz.r, csúszok a konyhába hogy egyek meg ellássam magam, amire még idő kell. De semmi másra nincs idő energia.

nem tudom mások hogy oldják meg, akiknek családja van, mit, hogy dolgoznak, hogy van szabad idejük még moziba menni meg szórakozni ?.

2016. aug. 15. 09:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Másik meg az, elég megnézni egy plázát, teli van kényelmes nem siető emberekkel, teli vannak energiával, nyugisan elvannak végig nézik az összes boltot, vásárolnak tonna számra, de még is miből van pénzük ? nekik nincs munkahelyük, nem dolgoznak, hogy ennyire ráérnek ?.
2016. aug. 15. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy többet tanultak/dolgoztak azért, hogy feljebb jussanak a ranglétrán, ahol már inkább az ő kezükben van az idejük. Nem mindenki a szalag mellett áll 10 órát, nem kell irigykedni. Nekem is olyan a munkahelyem, hogy a magam ura vagyok, 3kor, max fél 4kor vége a munkaidőnek, kívül vagyok, másnap reggelig eszembe se jut a munka, mert nem kell hazavinnem... Én sok munkahelyen és sok képzésen mentem át, hogy ezt csinálhassam. Aki kényelmesen, jó pénzért dolgozik, az megküzdött érte (vagy valakinek a valakije :D)
2016. aug. 15. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Mind 2 unalmas szerintem, a semmittevő vàsàrlói élet, meg a folytonos munka. Tapasztalatból írom.
2016. aug. 15. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem figyelsz, akkor igen.

Én 24/72 rendszerbe dolgozom biztonsági őrként, teljesen király.

Egy napot végigdolgozom, utána 3 nap szabad.

De munkába is sokat filmezek, olvasok, tanulok.

72-ben meg van, hogy tovább döglök. Vagy nyomom a fusit.

Jól élek.

2016. aug. 15. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

én napi 8 órát dolgozok 2-2 óra utazás reggel-délután mégis rengeteg időm van...

5-kor kelek, 15 órakor végzek munkahelyen és ha hazamegyek azonnal, akkor 17 órára érek haza...azért még nincs olyan késő...utána még simán van időm energiám tanulni, szórakozni, játszani...

éjszaka 1-2 körül szoktam feküdni, így még több időm van, másoknak kicsit kevesebb, mert több alvásra van szükségül...

ja igen és a munkahelyemen napi 8 órából elég sok időm van (ha úgy akarom): gyakorizni, tanulni, emberekkel beszélni, vicceket olvasni...

hétvégéim szabadok...

mondjuk ha nincs energiád, nem sokat tudsz kezdeni magaddal :S kell motiváció, hobbi...

időd lehetne, ha jól osztod be...de ha állandóan fáradt vagy és pihenésre megy el, akkor úszni fogsz sokat :S

23F

2016. aug. 15. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
96%

Mindenkinek olyan a felnőtt élete amennyire ő maga alakítja.

Nekem ilyen a felnőtt életem.

hétfőtől-péntekig:

Elmegyek 9-10 órát dolgozni. Majd a munka után egyből megyek konditerembe ahol elvagyok 1 órát. Onnan bemegyek a boltba, bevásárolok, majd haza. Főzök, mosok, takarítok egy kicsit. Este meg olvasok, tévézek.

Ha jó idő van, akkor nincs főzés, mosás, takarítás. Akkor edzés után egyből haza, zuhanyzás. átöltözés, és elsétálunk egy kiválasztott étterembe vacsorázni.

Hétvégén:

Mindig van program. Vagy kirándulunk, vagy elmegyünk plázázni.(bár ott nem sokat vásárolgatunk, mert elég unalmas, és sokszor pocsék termékek vannak) Ha jó idő van tó mellé megyünk vagy csak strandolunk. Ha van valami jó kis program, búcsú vagy valami fesztivál akkor elmegyünk ha érdekel minket. De sokszor a hobbinkat csináljuk vagyis elmegyünk íjászkodni a klubba. Télen hétvégén mindig megyünk gyógyfürdőbe lazulni. Szóval az embernek olyan az élete ahogy alakítja. Ja, és megjegyzem: Nem vagyunk gazdagok. Én pl: nyomdában dolgozom, ahol hajtogatok, vagy ragasztókötőgépen dolgozom. A férjem meg villanyszerelőként dolgozik egy nagy cégnél.

2016. aug. 15. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!