Nagyon olcsó kínai hőmérőnél előfordulhat hogy kipárolog belőle a higany és mérgezést okoz?
Figyelt kérdés
Vagy túlaggódom a dolgot?2018. aug. 4. 11:31
1/10 anonim válasza:
Hát... add le veszélyes hulladékként és szerezz egy normálisat.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem én vettem és úgyse hinnék el hogy veszélyes de nem szívesen tartózkodom egy légtérben vele.
2018. aug. 4. 11:44
3/10 anonim válasza:
Ne aggódj annyit!
Mire ideért a húzottszeműektől már kipárolgott volna belőle mind.
4/10 anonim válasza:
ma már szinte nem lehet higanyos hőmérőt kapni, amit kínaiban árulnak, az színezett folyadék.
5/10 anonim válasza:
Szerintem a higany nem parolog szobahomersekleten, foleg ugy hogy be van zarva. Ti hujek
6/10 October15 válasza:
Feltéve, hogy nincs 400 fok a szobában akkor aligha fog párologni. :D
7/10 anonim válasza:
Rég óta nincs higanyos hőmérő! Meg látszik is egy hőmérőn ha higanyos mert fémszínű a folyadék benne. A kínai csodákban lévő piros kék zöld anyag minden csak nem higany,leginkább színes alkohol,ami annyira káros ha kipárolog mint egy asztalon hagyott feles szilvapálinka.
8/10 anonim válasza:
Mondjuk a víz sem csak 100C-on párolog...
9/10 anonim válasza:
"Szerintem a higany nem parolog szobahomersekleten, foleg ugy hogy be van zarva. Ti hujek"
huje az te vagy pontos j-vel,mert a higany bizony párolog, és egy törött hőmérőből kiszabaduló higany is tud higanygőz belégzés által mérgezéses tüneteket produkálni.Csak nincs higany a kínai hőmérőkben,ahhoz túl drága anyag.
10/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem higany van benne, de ha nem tört szét akkor amúgy sem lesz bajod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!