A kínaiak szerint mi vagyunk egyformák?
@3
Én, ha fajtiszta lengyel. Ha nem akkor lehet még azt is hogy milyen keverék. Ha nagyon keverék akkor csak annyit hogy melyik népcsoport a domináns.
Tisztelettel, a rasszista.
Normális ember a kínaiakat sem látja egyformának. Ha bárkinek van Ázsiai ismerőse, akkor ugyanúgy megismeri 100 ember közül is.
Másrészt mindenkinek vannak "hasonmásai" nekem szinte naponta fordul elő, hogy azt hiszem ismerőst látok, mert olyan az alkata, mozgása, aztán kiderül hogy nem az akire gondolok. Olyan is volt már, hogy valaki profilból ugyanúgy nézett ki mint akit ismerek, de ahogy szembe fordult, láttam, hogy teljesen más az arca.
Mi magyarok alapból elég vegyes nép vagyunk, többször a kipusztulás szélén voltunk, keveredtünk mindenféle népekkel, szlávokkal, törökökkel, akárkikkel, élnek itt svábok, zsidók, romák. Arról nem is beszélve, hogy még az átlag férfi és nő is sokat változott stílusra, öltözködésre az elmúlt fél évszázadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!