Ti is elítélitekazokat a fiúkat, akik lenézik, csúfoljak a teltebb lanyokat? 16/L
Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 17:25
2/18 anonim válasza:
nem nagyon foglalkozom idiótákkal, az ő dolguk, hogy ennyi eszük van
a teltebb lányok is lehetnek értelmesek és aranyosak, sőt még nagyon vonzók és szépek is
aki emiatt csúfol mást az éretlen
3/18 anonim válasza:
Én mindenkit lenézek, aki a másik nyomorán élvezkedik! Az ilyet szívlapáttal bsznám pofán, de legalább kétszer!
4/18 anonim válasza:
Nem, én rálépek a lábukra a 124 kilómmal.
5/18 anonim válasza:
Nem, hiszen a kövérség ellen mindenki tehet.
6/18 anonim válasza:
Fiú, lány, gyerek, felnőtt, mindegy, aki máson csúfolódik, gúnyolódik, másokat kiröhög, megaláz, az egy féreg. Mindegy, hogy mi az ok, akkor is undorító dolog más emberekkel így viselkedni. Értelmesebbek ilyet nem csinálnak.
7/18 anonim válasza:
Nem ítélem el őket, lenézhetik, az az ő dolguk, csak hangosan úgymond csúfolódva nem kellene kinyílvánítani a véleményüket.
8/18 anonim válasza:
Kedves 3-as,
a teltség még nem "nyomor"
Amúgy engem nem érdekel, ha lenéznek, csak tartsák meg maguknak. Ha hangosan kimondja, azt elítélem, igen. Amúgy is, aki másokat csúfol, annak nincs rendben a magánélete, ezt mindenki tudja.
9/18 anonim válasza:
Ugye az, hogy valakit a kövérsége miatt undorítónak tartunk -és ezt megtartjuk a gondolatainkban- az nem egy elítélendő dolog, hiszen tényleg visszataszító dolog.
Az, hogy ezt valaki már ki is mondja, ítélkezik, az legalább ugyanannyira undorító dolog.
Én meg telibefosom, hogy mások mit gondolnak 😃
10/18 anonim válasza:
Én elítélem, és szerintem teljesen irreleváns a kérdés szempontjából, hogy ki tehetne a kövérsége ellen és ki nem, elvileg azt jelenti civilizáltnak lenni (többek között), hogy tiszteljük egymásban az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!