Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak én látom úgy, hogy...

Csak én látom úgy, hogy amikkel a "menők" csúfolják a nem menőket, az sokszor logikátlan?

Figyelt kérdés
Pl. nálunk a menők is jó tanulók voltak, mert erős gimibe jártunk. Az egyik közülük pl. 5 éven kitűnő volt, dicsérettel érettségizett 1 kivételével mindenki, volt, aki több tárgyból is. Mindenki egyetemre ment. Ehhez képest az egyik barátnőmet, aki kifejezetten nem az a tanulós fajta (csak jó a memóriája, és hamar felfog dolgokat) strébernek nevezték. Csak mert izgult feleléskor, és ebből azt vonták le valahogy. Mondom, ők sokszor jobb tanulók voltak. De volt, akire nem is tudtak mit mondani. Hallottam beszélgetni őket, és volt, akire gondolkodtak, hogy mit mondjanak, majd végül megállapították, hogy hüly..e. Akkor ugye nem velük/velem van a baj? Jól gondolom, hogy azt se tudják, miért csúfolnak?
2016. máj. 23. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mar eleve ez a meno, nem meno dolog egy komplett idiotasag.
2016. máj. 23. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet, de nem ez a kérdés.
2016. máj. 23. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az osztályban én is az vagyok, akit a "menők" piszkálnak. És sokszor már nem tudnak mit mondani rám, ezért olyankor azzal csúfolnak, hogy ronda vagyok XDD (11. osztály)

Meg az osztályból csomó ember nem tesizik soha, már a sokadik szaktanárit kapták emiatt, de az ugye nem gond, én meg egyszer ki mertem ülni a padra, mert fájt a fejem és már egyből veszekedtek velem is meg a tesitanárral is, hogy mi az, hogy én kiülhetek, ők meg nem.

Meg valamelyik nap feleltem egy órán és nem tanultam rá, de óra előtt átolvastam, szóval valamennyi megragadt belőle. Meg órán is figyeltem, szóval össze tudtam hozni egy 3-ast. Erre kihivott a tanár egy másik csajt, aki kb ugyanannyit mondott el, mint én, azzal a különbséggel, hogy mikor tőle kérdezett a tanár ilyen fogalmakat, amiket ő maga mondott felelés közben, hogy mit jelent, azt már nem tudta. Szóval kb fingja nem volt arról, miről beszél és a tanár neki igy adott egy 2-est, erre ő meg a haverjai fel voltak háborodva, hogy mi az, hogy én 3-ast kapok, ő meg 2-est, mikor egész este tanult -.- A tanár meg közölte velük, hogy tudják már, hol a helyük, majd ő eldönti, kit hanyasra értékel, meg rajta amúgy se látszik, hogy annyit tanult volna, hiszen hiába mondta el azt a pár mondatot, amit a füzetből bemagolt, mikor semmi mást nem tudott azon kivül. Aztán óra után odajöttek nekem pampogni, hogy én mit nyalok a tanároknak. Azóta is gyakran mondják ezt is, hogy minden tanár kivételez velem, meg már meg lettem fenyegetve is, hogy meg leszek tépve, ha még egyszer jobb jegyet szerzek náluk :D Szánalom.

Szóval ezek alapján szerintem nem is kell, hogy konkrét oka legyen a csesztetésüknek, szerintem az ilyeneknek magukkal van bajuk, vagy a családjukkal és másokon vezetik le a feszültséget. 18l

2016. máj. 23. 21:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Olyan nálunk is volt, hogy hisztiztek a jobb jegyekért, az összes tanár lerendezte őket, volt aki ki is parodizálta a nyafka hangjukat. :)
2016. máj. 23. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, sokszor logikátlan amiket mondanak, tesznek, de csak azért, mert már kifogytak a normális "cikizésekből" és amikor kimondják nem igazán arra gondolnak, hogy ez mennyire logikus hanem arra, hogy milyen vicces lesz itt most hirtelenjében, meg hogy tiporjunk bele a lelkébe, vigyük le még lejjebb...
2016. máj. 23. 22:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad lehet.
2016. máj. 24. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!