Hogyan tudtok valakit elfelejteni, akit nemrég szerettetek? Nektek mi segített ebben? /L
Szerelmi témában érdekelnének tippek,ahol viszonzatlan volt a szerelem,akár tudott róla az illető akár nem.
Lakóhelyváltás,sport...stb.?
Hogyan felejtek el valakit, akit szerettem? A válasz nagyon egyszerű: sehogy.
Én nem olyan vagyok, mint jelen korunk többsége. Én őszintén szeretem a másikat. Ha azt mondom neki, hogy szeretem, az nem véletlen. Őszinte érzelmet táplálok iránta.
Ebből kifolyólag, ha VALÓBAN szeretsz valakit, azt nem tudod egyik napról a másikra megszüntetni.
És valójában nem is kell. Nekem az a véleményem ezen téma kapcsán, hogy nem elfelejteni kell a másikat, hanem meg kell tanulni együtt élni a tudattal, hogy ő része volt az életednek, de már nem az. Ettől függetlenül - szerintem - igenis emlékezni kell a szép dolgokra, és a rosszakat sem szabad elfeledni. Mert ezen tapasztalatok alapján tudod majd a következő kapcsolatodat jobbá tenni. Amikor már tudod hová tenni azt, hogy megszakadt, akkor le tudod magadban zárni, és úgy fogsz tudni visszagondolni ezekre, hogy már nem fájnak. Legalábbis nem annyira, mint korábban... Hogy tanultál az előző hibáiból. Én ezt így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!