Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha van egy pasi...

Szilcsyke kérdése:

Mit tegyek ha van egy pasi akivel jártam, de nemrég szakított velem és én még mindig őt szeretem és nemtudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
..

2013. máj. 23. 09:06
 1/3 anonim ***** válasza:

tereld el a figyelmedet,adj esélyt másoknak

én féli évig próbáltam elfelejteni,borzalmas volt,végül nagy levegőt vettem,elkezdtem más pasikkal is beszélgetni,nem zárkóztam el az ismerkedés elől,még mindig megvannak az emlékek de már nem fáj hogy nincs velem

2013. máj. 23. 09:10
 2/3 A kérdező kommentje:
De gond csak az hogy egy suliba járunk, és ha meglátom eszembe jut minden, azaz az elmúlt 6-7 hónap :((
2013. máj. 23. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Légy nyitott más kapcsolatra. Én is így jártam, és most újra szerelmes lettem. Ha meg meglátod őt a suliban, jusson eszedbe, mennyit sírtál (gondolom) mikor elhagyott! Drukkolok Neked!
2013. máj. 23. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!