Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi,akivel lassan 1éve "járok" (kavarunk, néha-néha együtt vagyunk). Nagyon szeretem, mindenkiben őt látom, keresem! Sose fogom elfelejteni?
Igen, el fogod egyszer felejteni, ne aggódj :)
Fiatal vagy még, előtted az egész élet. Keresd más fiúk társaságát is és meglátod, nem csak vele lehet szép az élet.
Én másfélévig kavartam valakivel akivel csak "együtt voltunk" nagyon szeretm még mindig. 16 voltam most 18 vagyok. Rengeteget szenvedtem miatta , még most is ő most 26 éves és egy 15 éves bnője van:'( Én lettem 18 évesen mgalázva, kihasználva... ő csak hitegetett
Bízunk benne elfelejted:) nagyon fiatal vagy még. De én soha nem fogom elfelejteni:'(
Köszönöm a válaszokat!!!Ha vki tudna még hozzá fűzni,megköszönném!
Hát igen.Engem is nagyon sokszor megbántott,sokat szenvedek/szenvedtem miatta,most épp az a felállás van,hogy együtt vagyunk,persze titokba:(
Pont ma beszéltem egy kedves barátommal akinek hasonló korú rajongói vannak...
Én a helyedben lépnék, mennék másfelé.
Ha úgy akarod el fogod felejteni és még nevetni is fogsz a butaságaidon.
Szia!
Olvastam egy nagyon jó választ ennél a kérdésnél, ami szerintem Neked is nagyon hasznos lehet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Ezt a szöveget keresd: "Tudnod kell, hogy 14 évesen"...
Persze te idősebb vagy, de ez nem lényeges különbség, szerintem ettől még neked is szól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!