Szóval anyukámmal elköltöztünk, egy olyan városba ahol még sosem jártam. Sok mindent megnéztünk. Viszont édesanyám elégge sokat dolgozik, és csak hétvégén van otthon. És ezért mindig azon rágódott, hogy èn unatkozni fogok otthon, egyedül. Ezt egyszer megemlítette akkor is amikor a férjének az egyik gyereke, és barátja ott voltak nàlunk. A fiú barátja, rögtön felajánlotta hogy ő szívesen “vigyázna” rám, és hogy megmutatna több dolgot is, mert már évek óta ott él. Anyukám ebbe rögtön belement. Bár ezt eléggé furcsáltam..Aztán jött a hétfő.. Minden jól ment, tök jól elvoltunk. De aztán úgy a 6.-7. Találkozásunknál elkezdett furcsán viselkedni. Amikor beszélgettünk mindig a combomra rakta a kezét, néha megfogta a fenekem, de amikor megkérdeztem miért csinálta, csak annyit mondott hogy véletlen volt. Ez kb. 2 hétig így ment. De nem szóltam senkinek róla, mert úgy voltam vele hogy minek? Ezen a héten viszont mindennap megkérdezte hogy nincs-e kedvem nála aludni, vagy valamikor csak simán elmenni hozzá. Úgy voltam vele, ott aludni nem fogok de azért elmehetek hozzá. Na ez egy kicsit elhúzódott. Már reggel 8-kor kopogtatott az ajtón, hogy elvigyen magához, és 8:30 környèkén hozott haza. Igazából jól elvoltam, meg minden. De aztán délután elkezdett csókolgatni, és eléggé le is tapizott.. De erről sem szóltam senkinek. Nem akarok befolyásolható kis tinilány lenni, de mégis sikerült.. Ès nem is tervezem azt hogy bárkinek is szóljak erről.. Ti mit csinálnátok a helyemben? 16/L 25/F (Bocsi hogy ilyen hosszú lett. Jaa.. és lehet a kategória se a legjobb :D)
valszeg leakar fektetni :P semmi komolyra ne számíts :) ha szimpi a pasi ès benne vagy az ilyesmiben akkor hajrà :P èn biztatni tudlak csak.:)
2018. júl. 27. 22:13
2/5 anonim válasza:
Én 4 éve voltam 16 éves. Pontosan emlékszem, hogy milyen érzés és, hogy milyen értelmi szinten voltak a barátaim.
Egy 16 éves lányra nem lehet azt mondani, hogy befolyásolható. Egy 5-10 évesre, aki nem tudja mi az a szex, erőszak stb... és hogy rossz-e az adott helyzet, könnyen rá lehet mondani, hogy befolyásolható, de te 16 évesen már pontosan tudod miről van szó.
Szóval ha eddig nem vetettél véget neki, akkor valamennyire tetszhet és akarhatod a dolgot. Nagy vagy már :) így eltudod dönteni, hogy mi csinálj. Ha le akarsz vele feküdni akkor hajrá. Ha nem akkor meg ne tedd...
2018. júl. 27. 22:25
3/5 anonim válasza:
Azt kellene tenned, hogy valami nyugodt de nyilvános helyen elmondod ennek a kedves fiatalembernek, hogy soha azelőtt nem hajtott rád még senki, szűz vagy, és az is meglehet, hogy a szexualitásra sincs még teljeskörű igényed. Illene szerencsétlennel ezt közölnöd, mert el sem utasítottad, de nem is akarsz többet. 16 évesen nem is kötelező többet akarnod, de ezt egyértelművé kell tenned számára, és hát talán, a későbbiekre is jól jöhet, hogy ne menj fel olyan emberek lakására egyedül, akinek a szándékai nem érthetőek számodra.
2018. júl. 28. 00:10
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. júl. 28. 16:40
5/5 anonim válasza:
Ha akaratod ellenére olyat tesz hogy már be telik a pohár,akkor szólj rá hangosan , magabiztosan!
Ha ez sem használ akkor üss!(torokra célozz, mert az neked nem fáj annyira mintha orrba vágnán , de neki rosszabb; ha ügyesen csinálod akkor eltöröd a gégéjét és akkor pár hétre elnémul😁)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!