Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért nem tudják...

Az emberek miért nem tudják elfogadni a fekete humort?

Figyelt kérdés
Oké, a többségnek nem tetszik, de másoknak meg igen. Miért nem lehet egyszerűen továbbtekerni, miért kell beszólni?

2018. júl. 20. 22:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Mert a fekete humor olyan mint a láb, van akinek van, van, akinek nincs
2018. júl. 20. 22:33
 2/17 A kérdező kommentje:
Egyszer írtam, erre lepontoztak :D
2018. júl. 20. 22:37
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem csak humorérzék kérdése.

Egyszerűen valahol nincs helye.

Nem kell erőltetni, ha tudod, hogy nem vevők rá.

2018. júl. 20. 22:38
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
Fekete humorhoz elengedhetetlen az intelligencia.
2018. júl. 20. 22:41
 5/17 A kérdező kommentje:
#3 Igazad van, de mondok egy példát: Egy barátomnak sütöttem el egy.. hát.. elég morbid viccet. Mi bírjuk az ilyen humort és nevettünk is, de egy másik ember a társaságból rögtön nekem ugrott, hogy "szerinted ez vicces?!" - "ha veled történne akkor.." - és hasonlók. Senki sem kérdezte, egyszerűen meghallotta, ennyi. A kérdés inkább ezekről az esetekről szól.
2018. júl. 20. 22:43
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Mi volt a vicc?
2018. júl. 20. 22:49
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
jó nagy marha lehet az az ember
2018. júl. 20. 22:53
 8/17 A kérdező kommentje:

Igazából nem is vicc volt, hanem egy fórumbejegyzés. Egy ehhez hasonló, angol fórum troll kategóriájában találtam. Valami olyasmi volt, hogy "ha csak kiásom a srácot, vagy úgy találom, akkor az nem pedofilia?"

Angolul sokkal viccesebb volt, de már nem emlékszem pontosan.

2018. júl. 20. 22:56
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
A fekete humor nagyon sok embernek nem jön be. Inkább ne erőltesd, ha nem akarsz rosszalló tekinteteket és felháborodott riposztokat. Két dolgot tehetsz: alkalmazkodsz a többséghez, és csak ott csillogtatod a humorod, ahol tudod, hogy vevők rá, vagy elviseled, hogy az embereknek nem tetszik és ezt szóvá is teszik. Ez minden másra is igaz, ami nem egyezik a többségi ízléssel/véleménnyel. Nem mondom, hogy ez így minden esetben jó, de ez tény.
2018. júl. 20. 23:57
 10/17 A kérdező kommentje:
Sok olyan dologgal futok össze, ami nagyon nem tetszik, de egyszerűen ignorálom. Nem szólok bele, főleg ha nem nekem szól. Másnak miért nem megy?
2018. júl. 21. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!