Az emberek miért nem tudják elfogadni a fekete humort?
Figyelt kérdés
Oké, a többségnek nem tetszik, de másoknak meg igen. Miért nem lehet egyszerűen továbbtekerni, miért kell beszólni?2018. júl. 20. 22:31
1/17 anonim válasza:
Mert a fekete humor olyan mint a láb, van akinek van, van, akinek nincs
2/17 A kérdező kommentje:
Egyszer írtam, erre lepontoztak :D
2018. júl. 20. 22:37
3/17 anonim válasza:
Ez nem csak humorérzék kérdése.
Egyszerűen valahol nincs helye.
Nem kell erőltetni, ha tudod, hogy nem vevők rá.
4/17 anonim válasza:
Fekete humorhoz elengedhetetlen az intelligencia.
5/17 A kérdező kommentje:
#3 Igazad van, de mondok egy példát: Egy barátomnak sütöttem el egy.. hát.. elég morbid viccet. Mi bírjuk az ilyen humort és nevettünk is, de egy másik ember a társaságból rögtön nekem ugrott, hogy "szerinted ez vicces?!" - "ha veled történne akkor.." - és hasonlók. Senki sem kérdezte, egyszerűen meghallotta, ennyi. A kérdés inkább ezekről az esetekről szól.
2018. júl. 20. 22:43
7/17 anonim válasza:
jó nagy marha lehet az az ember
8/17 A kérdező kommentje:
Igazából nem is vicc volt, hanem egy fórumbejegyzés. Egy ehhez hasonló, angol fórum troll kategóriájában találtam. Valami olyasmi volt, hogy "ha csak kiásom a srácot, vagy úgy találom, akkor az nem pedofilia?"
Angolul sokkal viccesebb volt, de már nem emlékszem pontosan.
2018. júl. 20. 22:56
9/17 anonim válasza:
A fekete humor nagyon sok embernek nem jön be. Inkább ne erőltesd, ha nem akarsz rosszalló tekinteteket és felháborodott riposztokat. Két dolgot tehetsz: alkalmazkodsz a többséghez, és csak ott csillogtatod a humorod, ahol tudod, hogy vevők rá, vagy elviseled, hogy az embereknek nem tetszik és ezt szóvá is teszik. Ez minden másra is igaz, ami nem egyezik a többségi ízléssel/véleménnyel. Nem mondom, hogy ez így minden esetben jó, de ez tény.
10/17 A kérdező kommentje:
Sok olyan dologgal futok össze, ami nagyon nem tetszik, de egyszerűen ignorálom. Nem szólok bele, főleg ha nem nekem szól. Másnak miért nem megy?
2018. júl. 21. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!