Az érettsegi eredményhirdetésre muszàj fekete-fehérben menni?
Szerintem nem. Én úgy vélem, intelligens emberek között te (szükség esetén) meg tudod indokolni a döntésedet, a másik fél pedig ennek tudatában tud véleményt alkotni.
Azt még meg tudom érteni, hogy magánál a megírásnál nagyon egységesítik a dolgokat, de "eredményhírdetésnél" nem hiszem, hogy pusztán a viselt ruha színe miatt botrányt követnél el.
Személy szerint én a megírásnál sem a klasszikus fekete-fehérben voltam. Persze öltönyben, nem a ruházat tért el, csak a színpaletta csúszott félre kicsit. És nem volt belőle gond... Egyébként nem azért tért el a ruhám színezete, mert annyira különleges akarok lenni, hanem mert az a kib..szott öltöny meg ing egyedül abban a színben nézett ki ízlésesen.
Szóval szerintem fontosabb az öltözeteden az esztétikus megjelenés, mint az, hogy milyen színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!