Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem jelöl vajon vissza?

Miért nem jelöl vajon vissza?

Figyelt kérdés

Hülye facebookos kérdés, de nagyon foglalkoztat a dolog. Van egy személy, munkakapcsolat van közöttünk. Én kifejezetten kedvelem, barátságos, közvetlen, nagyon jól el tudunk beszélgetni egymással, bár ezt hosszabban meglehetősen ritkán tesszük. De nem csak munkában, utcán is messziről köszönünk egymásnak, 1-2 szó mindig esik közöttünk. Messengeren értekezünk időnként munka-ügyben, 1-2 hetente van üzenetváltás.

Ismerősnek jelöltem, és nem jelöl vissza. Miért lehet ez?

Már voltam olyan hülye is, hogy töröltem a jelölést, és újra jelöltem, hátha csak elkerülte a figyelmét (velem már történt ilyen, nyugtáztam, a jelölést, de nem igazoltam vissza azonnal, később elfelejtettem teljesen), kapjon újra értesítést. Továbbra sem igazol vissza. Egyszerűen nem értem az okát. Tényleg úgy tűnik, hogy jóban vagyunk, még ha nem is "haverok", de mindenképpen ismerősök.

2018. júl. 19. 11:30
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok most én is. Van egy kollégám, tök jókat elbeszélgetünk, ha összefutunk, mindig kérdezi, mi újság. Bejelöltem Facebookon, de nem jelölt vissza. Nem hiszem, hogy azért nem, mert kollégákat nem jelöl vissza, ugyanis nagyon sok másik munkatársunk az ismerőse, akikkel nem hinném, hogy van olyan jóban, mint velem. Először azt gondoltam, csak esetleg nem vette észre, mert mondjuk nem igazán használja a Facebookot, de aztán láttam, hogy azóta lettek újabb ismerősei. Az egyik új ismerőse egészen biztosan nem olyan új FB ismerős, akit még régebben jelölt be, és most jelölte őt vissza, mert az egy vadonatúj, frissen létrehozott profil. Illetve az illető ismerősei közt az "újabb ismerősök" közt szerepel a kollégám, tehát mostanában történt jelölésről van szó. Nem értem, engem miért nem jelölt vissza. Gondolkodtam én is, hogy törlöm a jelölést, majd újra bejelölöm, hátha visszaigazol, de ha meg esetleg látta anno a jelölésem, csak direkt nem jelölt vissza valamiért, akkor ciki lenne, ha most látná, hogy újra bejelölöm. Rákérdezni személyesen nem merek, mert nem szeretném, hogy felszínesnek, komolytalannak gondoljon. De közben meg tényleg nagyon zavar, hogy nem tudom, mi az oka, hogy nem jelölt vissza, hogy direkt nem vagy csak szimplán elkerülte a figyelmét. :/
dec. 25. 22:40
 22/22 anonim válasza:
Ne alázd magad előző! Dehogy kerülte el a figyelmét! Nehogy bejelöld újra!! Vannak ilyen gerinctelen mocskok sajnos, akik szemtől szemben bőszen nyalnak neked, a hátad mögött meg utálnak! Ilyen esetben nem komáznak veled a Facebookon! Tiltsd le a francba a profilját és lehetőség szerint kerüld el élőben is mint a leprát.
tegnap 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!