Miért nem jelöl vajon vissza?
Hülye facebookos kérdés, de nagyon foglalkoztat a dolog. Van egy személy, munkakapcsolat van közöttünk. Én kifejezetten kedvelem, barátságos, közvetlen, nagyon jól el tudunk beszélgetni egymással, bár ezt hosszabban meglehetősen ritkán tesszük. De nem csak munkában, utcán is messziről köszönünk egymásnak, 1-2 szó mindig esik közöttünk. Messengeren értekezünk időnként munka-ügyben, 1-2 hetente van üzenetváltás.
Ismerősnek jelöltem, és nem jelöl vissza. Miért lehet ez?
Már voltam olyan hülye is, hogy töröltem a jelölést, és újra jelöltem, hátha csak elkerülte a figyelmét (velem már történt ilyen, nyugtáztam, a jelölést, de nem igazoltam vissza azonnal, később elfelejtettem teljesen), kapjon újra értesítést. Továbbra sem igazol vissza. Egyszerűen nem értem az okát. Tényleg úgy tűnik, hogy jóban vagyunk, még ha nem is "haverok", de mindenképpen ismerősök.
Miért jelöljön vissza, mikor te csak a munkatársa vagy? :D
Ez alapból nonszensz...
értem. Akkor lehet, hogy csak idő kérdése.
Én máshogy állok hozzá. Nagy (majd 1000 fős) cégnél dolgozom, mindenkit visszajelölök, aki jelöl. Ettől függetlenül persze nem mindenkivel osztom meg a magánügyeimet, azt az egyéb beállításokkal megoldom.
"Ő meg lehet, hogy csak a barátait / haverjait jelöli vissza."
Az ismerőseit elnézve nem. van olyan közöttük, akivel hasonló munkakapcsolat van, csak kicsit régebb óta. Viszont az utóbbi 1 évben talán 2-3 új ismerőse lett -legalábbis az alapján, amit nyilvánosan látok.
De köszi a válaszokat :)
Igen, spekulálok csak, mert nem értem, mert tényleg jóban vagyunk. Azért messze nem annyi a kapcsolatunk, hogy megbeszéljük, hogy X miből mennyit vegyen vagy Y mikorra érjen hova.
De talán tényleg csak idő kérdése. Remélem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!