Most komolyan, miért nem jelöl vissza a pasi facebookon?
Van egy srác,aki el kb 1 éve nagyon jó barátok vagyunk. Kb minden hétvégét együtt töltöttünk.
A facebookon valahogy nem vagyunk ismerősök,mindig máshol beszéltünk(teló).
És ő amúgy sem nagy facebookos.
Komolyabbra fordultak a dolgok és elkezdtünk randizni.
Gondoltam bejelölöm most már.
De egy hete vissza se jelöl. Ma láttam,hpgy lett 3 új ismerőse,de engem nem volt képes visszajelölni.
Holnap is randizink.
Mi lehet ez?:/
Pasik,nektek ilyenkor mi jár a fejetekben?:D
21L
amíg nem stabil és hosszútávú a kapcsolat, addig én sem szeretnék facebookon ismerőse lenni annak, akivel járok; tök egyszerű oknál fogva: ha szakítunk, utána vagy illedelmesen továbbra is az ismerőseim között kell tartanom őt, ahol továbbra is több infót láthat rólam, mint ismeretlenül, amit nem biztos, hogy szeretnék. Vagy törlöm őt, ami viszont bunkó dolog lenne, főleg, ha barátsággal váltunk el.
Arról nem is beszélve, ha esetleg úgy ér véget a dolog, hogy én kiszeretek belől, ő meg nem szeret ki belőlem, aztán a facebookon úgy kommenteli a dolgaimat, mintha még mindig a barátnőm lenne. Ez több mint kínos szituáció, és jó volna elkerülni...
30F
#2-3-5 vagyok.
Ha nekem szóvá tennéd, egy felszínes kis hülye libává minősítenéd magadat vele a szememben, merthogy nekem a facebook 0.0 pontot ér az életem fontossági listáján (szerintem a legtöbb komoly gondolkozású, felnőtt pasinak általában ennyit ér), és némileg ha nem is lenézem, de megmosolygom azokat az embereket, akiknek a lájkokon múlik az életük, és a facebook ismeretségek jelentik a fő viszonyítási pontaikat...
Egy érett pasit úgy riasztasz ezzel el, mint a nyulat a bokorból...
Igen,én ezt értem. Én sem "élek" a facebookon.
De azért picit rosszul esik,mert látom,hogy folyamatosan új ismerősei lesznek. Mi pedig nagyon közel állunk egymáshoz,és mégsem vagyunk azok...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!