Most komolyan, miért nem jelöl vissza a pasi facebookon?
Van egy srác,aki el kb 1 éve nagyon jó barátok vagyunk. Kb minden hétvégét együtt töltöttünk.
A facebookon valahogy nem vagyunk ismerősök,mindig máshol beszéltünk(teló).
És ő amúgy sem nagy facebookos.
Komolyabbra fordultak a dolgok és elkezdtünk randizni.
Gondoltam bejelölöm most már.
De egy hete vissza se jelöl. Ma láttam,hpgy lett 3 új ismerőse,de engem nem volt képes visszajelölni.
Holnap is randizink.
Mi lehet ez?:/
Pasik,nektek ilyenkor mi jár a fejetekben?:D
21L
rossz helyre tettem a tizedes vesszőt, valóban.
amúgy én bocsi, de nem mérem magam abban, hogy nem facebookozom, de nem értem, miért nem lehet elhinni, hogy vannak ilyen emberek is, mint én, és lehet így is élni, és ez nem csak kamu.
Amúgy ha már itt tartunk, nem iszom, nem dohányzok, és a szó szoros értelmében véve tv-t sem nézek, csak az internetről letöltve, mert utálom, ha a tv műsorszerkesztői szabják meg az időbeosztásomat, és ráadásul a 10 percenként jelentkező 20 perces reklámblokkok végigülésénél is van értelmesebb teendőm...
Én is elhiszem neked, hogy te meg máshogy élsz, ahogy neked jó, tök jó lenne, ha te is elhinnéd, hogy más meg másként csinálja, és nem hazudtolnád meg a saját szűklátókörűséged miatt!
Kérdező, 20 év korkülönbséggel ne csodálkozz, ha már csak a korkülönbség miatt sem reklámozza a kapcsolatotokat.
De azért ennek az infónak a birtokában felmerül bennem, biztos vagy benne, hogy nem nős, családos, kapuzárási pánikos apuka az illető egy másik élettel?
Azért gyanús egy kicsit ez az egész, met neked extrém érettnek kellene lenned ahhoz, hogy egy 40 éves férfi tényleges partnernek tekintsen... nehogy belefuss valami kétes dologba...
"Én is elhiszem neked, hogy te meg máshogy élsz, ahogy neked jó, tök jó lenne, ha te is elhinnéd, hogy más meg másként csinálja, és nem hazudtolnád meg a saját szűklátókörűséged miatt!"
Én elhiszem mindenkinek, nekem abszolút nem múlik rajta semmi, sőt le is sz..rom, csak már kiborul néha ettől a kamu áradattól a bili nálam.
Ha megkérdezi valaki, hogy milyen márkás röviditalt vegyen valakinek születésnapja, akkor egyből jön 15 ember, aki leírja, hogy ő még egy korty sört nem ivott soha és a kérdező különben is alkoholista.
Ha valaki kérdez egy tv műsorról, akkor soha senki nem néz tv-t, ha mégis akkor csak doku csatornákat. (És most én is modoroskodok egyet: nincs tv-m, szóval speciel ezt én se csinálom.)
Ha valaki bármit kérdez aminek köze van a facebookhoz, akkor senki sem használja és ő különben sem a számítógép előtt éli az életét (csak napi 140 kérdésre válaszol gyakorin, de az "más").
Ha valaki megkérdezi, hogy milyen telefont vennétek 100 ezer forintért, akkor jönnek azok akiknek csak buta telefonjuk van és az is milyen jó, meg azok akik nem vennének 20 ezer forintért drágábban telefont.
Folytassam még a felsorolást? Na, ez idegesít.
Egyébként kérdező te is leírhattad volna hogy a pasikád az apukád lehetne. Így már teljesen érthető miért nem jelöl vissza. Hidd el, egy férfinek sem feltétlenül nagy dicsőség 40 évesen egy majdnem gyerekkel járnia.
Elvált,van egy nagy lánya,aki az anyjával él.
Mindent tudok...nem titkolta. Vagyis titkolta egy ideig, de aztán őszintén elmondta már rég.
És van 1-2 velem egykorú az ismerősei között...,szóval ez sem lehet.
Mindegy,este szóba hozom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!