Most komolyan, miért nem jelöl vissza a pasi facebookon?
Van egy srác,aki el kb 1 éve nagyon jó barátok vagyunk. Kb minden hétvégét együtt töltöttünk.
A facebookon valahogy nem vagyunk ismerősök,mindig máshol beszéltünk(teló).
És ő amúgy sem nagy facebookos.
Komolyabbra fordultak a dolgok és elkezdtünk randizni.
Gondoltam bejelölöm most már.
De egy hete vissza se jelöl. Ma láttam,hpgy lett 3 új ismerőse,de engem nem volt képes visszajelölni.
Holnap is randizink.
Mi lehet ez?:/
Pasik,nektek ilyenkor mi jár a fejetekben?:D
21L
Kérdező, olvasd el tárgyilagosan a saját hozzászólásodat (a legutóbbit) !
Nem érzed paradoxnak???
"mi pedig nem vagyunk ismerősök"
ha egy nemlétező világban, virtuális térben nem a tiéd egy 2x2 centis négyzet, de amúgy te vagy a (reméljük) egyetlen ember a földön, akire időt szán, hogy kettesben romantikázzon, akivel megosztja a legszemélyesebb érzéseit, akit megcsókol, és akivel később közösül majd,
akkor kicsit röhejesnek és szánalmasnak tűnik ez az állítás...
ne egy virtuális világban éljél már!!! Ébresztő!!!
Nem szokásom gusztustalankodni, főleg nem női társaságban, de most megteszem: kielégülni is akkor fogsz, ha majd megrajzolja a srác kis karakterekből meg smilykból, a facebookra, ami olyankor történik?
úgy kezdtem, hogy megírtam neked, a kérdésednek megfelelően,hogy egy pasi, pasi logikával miért nem jelöl be...
ajaj, de sok gondod lesz neked még, mire megtanulsz együtt élni a férfiakkal...
Jaj ne már gyerekek, ne játsszuk ezt a f..szságot, hogy most szépen leírja mindenki, hogy ő aztán nem facebookozik, ha igen, valójában akkor sem. Nem a világ legfontosabb dolga ez, de kötve hiszem, hogy a kérdező leendő pasija nem korban közel állna hozzá. Ha pedig közel áll, akkor 99,99%, hogy minimum pár naponta ránéz arra a szutyokra. Tudom, hogy aki nem ebbe született bele, annak fura, de bizony eléggé taplóság nem úgy visszaigazolni valakit, hogy közben randiztok, és tényleg ismeritek egymást.
Ez olyan, mintha rád nyomná a telefont mindig. A telefon az élet? Fontos dolog az? Persze, hogy nem, de attól még bunkóság kinyomni valakit állandóan, ugye ebben egyet értünk? Na ez a facebookon nem visszaigazolás kb. ilyen. Nyugodtan kérdezz rá, persze ne számon kérően. Csak mondjuk megjegyezhetnéd, hogy tök jó lenne vele ingyen beszélgetni és nem a telefonhívásokkal sz..arakodni.
"Én 30 (sőt, ez kerekítés, igazából csak 28) évesen a 0,001 százalék vagyok, elnézést, hogy élek. Lehet, hogy a srác is az."
0,01%, de tök mindegy, mondtam hogy jönni fognak az emberek akik aztán ők soha. Tudom én, ez az internet, itt mindenki ebben méri a saját értékeit, hogy nem facebookozik és/vagy nem iszik és/vagy nem néz tv-t, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!