Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már veletek olyan, hogy a facebookon rátok írt egy pasi és intim dolgokról kérdezett? Miket kérdezett?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, hogy ti szőrösen hagyjátok-e az intim helyet, meg mi jön be nektek szex közben.2016. aug. 27. 17:33
1/5 anonim válasza:
A pinám érdekel és, hogy nyelem- e a geccccit?
2/5 anonim válasza:
Így random pasi nem írt rám.. Kivéve ha ilyen ismerkedős csoportba voltam.. Ezeket kérdezte hogy milyen ott lent meg mi az amit szeretek.. Meg mikor voltam utoljára.. Meg milyen méret az ami jó nekem... De ez már régen volt... 22 L
3/5 A kérdező kommentje:
Bocs. Lemaradt, hogy nő vagyok és rám írt 3 hónapja egy pasi. Csak kíváncsi voltam mennyire sűrű az ilyen.
2016. aug. 27. 17:43
4/5 anonim válasza:
Rám többször is nem kérdezett semmit csak fogta és elküldte a farkát és mondta hogy küldjem vissza a puncim
5/5 anonim válasza:
Perverz lihegő disznók mindenhol vannak, nem csak neten...
Pedig elég szolid, elegáns stílusú huszonéves vagyok.
Programokkal és művészet több ágával foglalkozom + marketing.
Bele se merek gondolni a net "ribizlik" mennyi perv üzenetet kapnak... sok még bele is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!