Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem jelöl vajon vissza?

Miért nem jelöl vajon vissza?

Figyelt kérdés

Hülye facebookos kérdés, de nagyon foglalkoztat a dolog. Van egy személy, munkakapcsolat van közöttünk. Én kifejezetten kedvelem, barátságos, közvetlen, nagyon jól el tudunk beszélgetni egymással, bár ezt hosszabban meglehetősen ritkán tesszük. De nem csak munkában, utcán is messziről köszönünk egymásnak, 1-2 szó mindig esik közöttünk. Messengeren értekezünk időnként munka-ügyben, 1-2 hetente van üzenetváltás.

Ismerősnek jelöltem, és nem jelöl vissza. Miért lehet ez?

Már voltam olyan hülye is, hogy töröltem a jelölést, és újra jelöltem, hátha csak elkerülte a figyelmét (velem már történt ilyen, nyugtáztam, a jelölést, de nem igazoltam vissza azonnal, később elfelejtettem teljesen), kapjon újra értesítést. Továbbra sem igazol vissza. Egyszerűen nem értem az okát. Tényleg úgy tűnik, hogy jóban vagyunk, még ha nem is "haverok", de mindenképpen ismerősök.

2018. júl. 19. 11:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
Hívd el randira ahelyett, hogy a facebook profilján rugózol.
2018. júl. 19. 12:15
 12/20 A kérdező kommentje:
édes vagy, de nem hívom randira, mindketten családos anyukák vagyunk :D
2018. júl. 19. 12:18
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
Mit lehet már tudni ebben a mai világban...
2018. júl. 19. 12:23
 14/20 A kérdező kommentje:
:D
2018. júl. 19. 12:54
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

Kérdezd meg tőle.

Egyébként meg akik a magánéletüket féltik, azoknak üzenem, hogy a facebookot emberenként, csoportonként is be lehet állítani, ki mit lásson. Nekem sem lát mindenki mindent. Ha valaki távolabbi ismerős, vagy nem akarok bizalmaskodni vele, azt Korlátozott kategóriába teszem, és nem lát többet, mint azok, akik a nyilvános profilomat és megosztásaimat látják. De még az ismerőseim többsége sem lát mindent. Van, amit csak én látok (csak hogy nekem szem előtt legyen, de másoknak nincs közük hozzá), van, amit csak a legbizalmasabb ismerőseim látnak. Szóval tessék használni a funkciókat, és akkor nem kell tartani attól, hogy ki mit lát.

2018. júl. 19. 13:39
 16/20 anonim ***** válasza:
29%

15.

Ismerem és a meglévő ismerőseimen használom is ezeket a funkciókat, de ha egyszer valaki nem áll hozzám közel, ergo nem vagyok kíváncsi arra, hogy mit posztolgat és azt sem feltétlenül akarom, hogy rálásson a dolgaimra, akkor miért jobb megoldás a beállításokkal szórakozni, mint egyszerűen nem visszajelölni/nem bejelölni? Ha bárki megsértődik azon, hogy nem ismerősöm közösségi oldalon, az már nem az én problémám..

2018. júl. 19. 13:58
 17/20 A kérdező kommentje:

Ezt elfogadom, viszont akkor nem értem, miért nem utasítja simál el a jelölést. Talán felesleges ezen agonizálnom, úgy tűnik, attól még ugyanolyan jól el tudunk beszélgetni egymással, hogy nem vagyunk a facebook-on is kapcsolatban.

Rákérdezni nem szeretnék, mert tényleg annyira nem fontos, csak úgy motoszkál az agyamban ez a kérdés már egy ideje.

2018. júl. 19. 14:16
 18/20 anonim ***** válasza:
46%
Én ilyenkor azért nem utasítom el a jelölést, mert már sokszor megtörtént, hogy miután elutasítottam egy kérést, az illető bejelölt még vagy tízszer, ezt akarom elkerülni. Egyébként simán lehet, hogy amint egyre közelebbi kapcsolatba kerültök, ő jelöl majd be téged :)
2018. júl. 19. 16:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Na de miért nem lehet ezt pár mondatban megbeszélni? Nem kell játszani a némát meg kerülgetni a forró kását, szóból ért az ember, komolyan. A szüleim is rosszak kommunikációban, én ki akarok ebből törni, mert pocsék mintákat tanultam, és változtatni akarok rajta, mert emiatt az emberi kapcsolatokban is bakit vétek. De rengetegen hasonlóan nem tudnak jól kommunikálni, és csak még jobban behúzzák a fülüket-farkukat, ha én próbálok.

Kérdező, kérdezz rá, hogy elkerülte-e a figyelmét, vagy más az oka.

A másik válaszolónak is üzenem, hogy többet ér egy "bocs, nem jelöllek vissza, mert", mint hogyha hagyod a levegőben lógni. Nekem is volt már ilyen beszélgetésem, ahol én adtam a másik tudtára, hogy nem jelölöm vissza, mert, és nem volt belőle sértődés, lehet ezt normálisan kommunikálni.

2018. júl. 19. 16:55
 20/20 A kérdező kommentje:
átgondoltam a sok választ és egyszerűen töröltem a jelölést. főként, hogy közben láttam nála olyan új ismerőst, akivel egészen biztosan nincs a köszönésen kívül több kapcsolata.
2018. júl. 20. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!