Szerintetek gaz dolog 22 evesen nappalin tanulni?
Az igazsag az,hogy mar tanultam nappalin 1 evet 20 evesen.
De aztan abbahagytam,es most ujra jelentkeztem.
Levelezore jelentkeztem,de lehet jobb lenne ha atkernem magam nappalira,mert ott tobbet tanitanak es ravagyok kenyszerulve a tanulasra.
Szerintetek?
Mit tennetek?
22/L
Szia!
Az nem jó, ha csak az tud rávenni a tanulásra, ha rá vagy kényszerítve. De sokan tanulnak még nappalin ebben az életkorban, semmi szokatlan nincs benne.
Nekem volt 31 éves csoporttársam is és az emberek negyede legalább 22 vagy idősebb volt.
Rengetegen 1 évvel később végeznek, mert évvesztesek vagy öt éves gimnáziumba jártak.
Sokan rossz szakra jelentkeztek elsőre és kb 20-22 évesen kezdik el azt ami tényleg érdekli őket.
Sokan elrontják az érettségit vagy legalábbis nem teljesítenek elég jól, hogy felvegyék őket, ezért 1 évvel később mennek egyetemre, sőt kifejezetten magas követelményű szakokon az sem ritka ha valaki csak 3. próbálkozásra jut be.
Meg persze rengetegen kihagynak 1-2 évet egyetem előtt. Lehet anyagi okok miatt lehet, hogy csak látni akarják a világot vagy éppen más dolguk van.
Sokan meg 25 évesen jönnek rá, hogy jó lenne elvégezni egy egyetemet stb....
Olyat is ismerek, aki 60 évesen újra lediplomázott, mert érdekli a szakmája és kíváncsi, hogy milyen változások vannak benne. (ha jól emlékszem hangmérnök)
Szóval ahány ember, annyi okból megy egyetemre. A 18 évestől a 60 évesig mindenki előfordul.
Az a gáz, hogy felmerül benned a kérdés és, hogy foglalkozol mások megítélésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!