Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan őrizzem meg az emlékeimet?

Hogyan őrizzem meg az emlékeimet?

Figyelt kérdés

Ha minden jól alakul, akkor szeptembertől egyetemista leszek. Én egy olyan személy vagyok, aki iszonyat sokat írt az élete során. Írtam naplókat, írtam történeteket, képeslapokat "gyártottam" magamnak, telefonra is raktároztam sok emléket. Nos, a telefonos emlékek tárolása nyilvánvaló hogyan megy, azonban a kérdés: Ha elutazom itthonról és mondjuk kollégista leszek, hol tároljam majd ezeket a naplókat/történeteket? Nekem ezek tényleg NAGYON (!) fontosak, el szeretném tenni őket örökre! Milyen jó lenne már, ha mondjuk nyugdíjas koromban visszaolvasnám őket.. Nagyon jó lenne! Éppen ezért szeretném megtartani őket. Hagyjam otthon? De akkor meg félek, hogy a szüleim elkeverik.. :( Nagyon rosszul esne. Ha pedig pl: Kollégiumba viszem őket, akkor eltűnhet, a szobatársaim bármit csinálhatnak velük.. Mi lenne a jó megoldás?

Nagyon megköszönném a segítséget!!

2018. júl. 12. 17:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nagyon suttyó vagyok ám, olyan rosszakat mondtam! :D Szegényke :( Biztos megsértettem. Nem baj, le vagy pontozva ;) . A többieknek viszont ment a zöld kéz!
2018. júl. 12. 17:57
 12/19 anonim válasza:
82%
Szólj a szüleidnek,hogy ne nyúljanak a ciccaidhoz amíg nem vagy otthon.Vagy vegyél egy ládikát vidd el a koliba,rakd a szekrény mélyére,zárd le és a kulcsot tedd a kulcstartódra.Nyugi ha valaki kezébe kerül a kulcs akkor sem fogja megtudni,hogy melyik mit nyit
2018. júl. 12. 17:59
 13/19 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet!
2018. júl. 12. 18:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Ezt a kommentedet is lepontoztam! :D
2018. júl. 12. 18:00
 15/19 A kérdező kommentje:

"Ez jó ötlet!"

A 12-es válaszolónak szólt.

2018. júl. 12. 18:01
 16/19 anonim ***** válasza:
47%
Te kérdező, most mi bajod van a válaszával? Tök logikusat írt. Örülj, hogy valaki foglalkozik az óvodás, nem is, csecsemő szin tű levelezgetéseiddel. Hidd el, sem otthon, sem koliban nem fog senki hozzányúlni a filléres szarjaidhoz. Ez rajtad kívül senkit nem érdekel.
2018. júl. 12. 18:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Az egész írásom többet ér mint a te semmilyen szerencsétlen életed! :D Több értelem van benne! :D
2018. júl. 12. 18:08
 18/19 A kérdező kommentje:
Látom egyébként, hogy ez a gyakorikérdések a kemények gyülekezete! :D Félek tőletek...:(
2018. júl. 12. 18:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nem fogom beszkennelni, nem kellenek az ilyen idióta tippek, mint amit pl: Az 1-es adott! :D. Azt fogom csinálni amit a 12-es mondott ;). Több válasz már nem is kell, mert eldöntöttem.
2018. júl. 12. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!