Hogyan őrizzem meg a hidegvéremet, amikor feszült helyzetbe kerülök?
Figyelt kérdés
Mostanában sűrűn kerülök feszült helyzetbe és eddig egyszer se sikerült megőriznem a hidegvéremet. Mit tehetnék annak érdekében, hogy ez változzon?
Sportolok rendszeresen keddtől szombatig szóval az kilőve, ha esetleg valaki ezt tanácsolná.
2016. máj. 17. 20:37
2/7 A kérdező kommentje:
:)
2016. máj. 17. 20:46
3/7 anonim válasza:
Mondanál pár példát, milyen feszült helyzeteket kell elképzelni?
4/7 A kérdező kommentje:
Hat olyan helyzeteket nem tudok higgadtan kezelni amiket normalis ember pl igen.
Ha vitaba keveredem mert nezetelteresem tamad akkor a vernyomasom megugrik, a szivem ver mint az allat, izzad a tenyerem es ha meg raadasul a szivemhez kozel allo tema a dolok meg fel is baxom az agyamat rajta.
😵😵😵😵
2016. máj. 17. 21:20
5/7 anonim válasza:
És ez bármilyen közegben jelentkezik nálad, vagy csak számodra fontosabb emberek közelében? Szóval pl. idegenekkel is mondjuk egy arctalan fórumon (pl. itt), vagy inkább csak családdal, haverokkal, iskolában, munkahelyen?
6/7 A kérdező kommentje:
Ez minenfele kozegben elofordulhat. Itt gyk n, chaten, csaladban es akar idegenekkel is. :/
2016. máj. 17. 21:43
7/7 Cinurka válasza:
Kerelj be. Egyböl lenyugszol :-). Sztem probalj meg kikapcsolodni es egy internetmemtes napot csinalni. Lazulj el hallgass zenet.egyel valami finomat es csak azt csináld amit szeretsz es csak.olyan emberekkel tárgyalj akiket bírsz. Nem tudom h telnek a napjaid de eleg sürü lehet.es tul nagy nyomas is van biztos rajtad. A sport miatt meg emelem kalapom előtted hogy nem csak a gèp előtt punnyadsz.kapcsolodj ki sztem es hátha jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!