Milyen kínos helyzetbe keveredtetek már wcügy miatt?
Figyelt kérdés
Én lehettem olyan 3.os mikor napköziben nagyon kellet pisilnem de már 4 òra közelében volt és én hülye gondoltam kibirom... elindoltam haza (15 perc hazáig) ahogy gyalogolok kezd görcsölni a hasam és összegörnyedtem mentem továbbb otthon nyitom az ajtóelcsúsztam )tél volt és jég hó) az esés miatt elengedtem a záróizmaimat........ sírva rohantam a lakásba táska ledob és irány a wc ... :( anyum nem haragudott de nekem óriási bűntudatom volt persze már nevetek az egészen xd ti nektek milyen élményetek volt ? Irjatok2015. jan. 1. 16:32
1/2 anonim válasza:
Egyszer tesi órán fociztunk. Előtte nem mentem wc-re, és pisálnom kellett. Órából volt még vagy 10 perc én is úgy voltam mint te, hogy már kibírom. Egyszer csak valamelyik srác úgy jó keményen lágyéktájon rúgott labdával, ugye bár jó nagy területen fájt, és hirtelen becsurgott...
A másik sztori:
WC-re mentem odaállok a piszoár elé. Bejön egy srác, beáll mellém (5 piszoár volt és én voltam egyedül a wc-ben, de azért mellém állt..). Megkérdezi hogy nekem mekkora a szerszám. Mondtam neki h semmi közöd hozzá, erre azt kaptam hogy jól van cicafiú nem kell felkapni a vizet.. Hirtelen nem is kellett pisálnom. Mentem kifelé pont jöttek be 3-an a wc-be az meg ott kiabál utánam hogy cicafiú, kicsi a szerszámod stb..
2/2 anonim válasza:
Első osztályban napköziben nagyon kellett pisilnom és nem volt bent a tanárnéni és bepisiltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!