Hogyan őrizzem meg az emlékeimet?
Ha minden jól alakul, akkor szeptembertől egyetemista leszek. Én egy olyan személy vagyok, aki iszonyat sokat írt az élete során. Írtam naplókat, írtam történeteket, képeslapokat "gyártottam" magamnak, telefonra is raktároztam sok emléket. Nos, a telefonos emlékek tárolása nyilvánvaló hogyan megy, azonban a kérdés: Ha elutazom itthonról és mondjuk kollégista leszek, hol tároljam majd ezeket a naplókat/történeteket? Nekem ezek tényleg NAGYON (!) fontosak, el szeretném tenni őket örökre! Milyen jó lenne már, ha mondjuk nyugdíjas koromban visszaolvasnám őket.. Nagyon jó lenne! Éppen ezért szeretném megtartani őket. Hagyjam otthon? De akkor meg félek, hogy a szüleim elkeverik.. :( Nagyon rosszul esne. Ha pedig pl: Kollégiumba viszem őket, akkor eltűnhet, a szobatársaim bármit csinálhatnak velük.. Mi lenne a jó megoldás?
Nagyon megköszönném a segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!