Pizzafutár mosolyogva pofátlanul megkérdezte: "borravaló nem jár? "
2450 ft egy közepes pizza, ami jóformán 2 embernek épp hogy elég, de nem is laknak jól belőle. 2500 ft-ot fizettem, tehát 50 ft-ot ráhagytam (tudom, nem mintha ezzel az 50 ft-al bárki is érne valamit), de milyen jogon követeli a borravalót?? Kötelességem lenne adni neki?
Szerintem elég drága ahhoz egy pizza, hogy még 250 vagy 500 ft borravalót rádobjak, és akkor már 3000 ft-nál járok, ami elfogy 5 perc alatt.
Értem én, hogy keveset keresnek, nem fizetik meg őket, de nem pofátlanság a borravaló követelése egy kicsit???
Te ha mindig mindenki minden ilyen hulyesegen fennakadna.... :D
Szard mar le, lepj mar tovabb. Mindenkivel tortennek ilyen olyan igazabol halal jelentektelen dolgok. Mondjuk azert valahol irigylesre melto ha valaki olyan jol van, hogy ezeken tud csamcsogni ;).
Pizzafutárnak soha nem adok!
Régebben mindig adtam, mindig egy helyről rendeltem.
Aztán egyszer mást kaptam, aztán meg hidegen - megreklamáltam és még nekik állt feljebb.
Most máshonnan rendelek, és csak azután fizetek miután megnéztem a cuccot. Nincs már bizalmam, eljátszották.
Lesz@rom hogy keveset keres - más is így van ezzel.
Nem vagy köteles.
De hát amúgy is adtál 50 Ft-ot neki.
Legközelebb szivasd meg. :D
Adj neki oda egy 5 vagy 10 ezrest.
Mond azt, hogy ez a magáé....
Ami visszajár pedig az enyém.
:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!