Borravaló kérdés?
Egyetemista vagyok, és az ebédemet a teletáltól kapom, viszont borravalót a futárnak nincs lehetőségem adni túl sűrűn, nagyon ki van számolva a pénzem,és úgy érzem illene neki adni minden kiszallítás alkalmával..
Ti hogy szoktátok, adtok neki? Mennyit?
A munkahelyemre minden nap ugyanaz a futár hozza mind az ötünknek a kaját.. Mi se adunk neki, csak nagy ritkán, 90%-ban kártyával fizetünk.
Ha otthonra rendelek 1 évben 1x akkot adok a futárnak, étteremben is szoktam adni, változó.
De én úgy vagyok vele aki kevêsnek érzi a fizuját az váltson szakmát vagy beszéljen a főnökével. Nem fogok havi 5 ezret odaadni egy kajafutárnak, mikor így is felemelték január óta ahonnan rendelünk az árakat kb 25%-al..
Ételfutárnak nem adok borravalót. Vagy pontosan ki van számolva, vagy SZÉP kártyával rendelek, amiről pont annyi kerül levonásra, és kiszállításkor már nem kell fizetni.
A munkahelyemre közösen rendelünk egy kifőzdéből, akikkel a cégnek szerződése van, és egy összeghatárig a cég állja is a menüt (a többletet kell kifizetnie a dolgozónak, ha túllépi a keretet), ők meg nem érdemelnek borravalót, mert sokszor volt már gond a rendeléssel, valami hiányzott, mást hoztak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!